“Dirnuta sam sadržajem koji mogu pročitati na vašoj stranici i hrabrošću žena pa želim ženama koje su prošle težak put izlječenja pokloniti 10 tretmana trajnog iscrtavanja dlačica obrva.”  

 

S ovom nam se ponudom javila Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ koji na dvije lokacije u Zagrebu (u Dubravi i Gajnicama) nudi usluge masaže, njege lica, depilacije, nadogradnje trepavica, šminkanja i cijeli niz drugih tretmana među kojima je i vrlo tražena japanska metoda iscrtavanja obrva.

Riječ je o tehnici koja je prvenstveno namijenjena osobama koje su iz različitih razloga (bolest, alopecija, kemoterapija) izgubile svoje prirodne obrve, no mogu je koristiti i oni koji žele lijepe i uredne obrve bez svakodnevnog nanošenja šminke.

Metoda japanskog iscrtavanja obrva spada, naime, u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’) koji obrvama daje prirodan izgled. Rezultat koji se dobije ovom metodom toliko je prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva budući da se svaka dlačica crta upravo tamo gdje nedostaje ona prirodna.

Dakle, ako ste tijekom kemoterapije izgubili obrve, ili ovim tretmanom želite razveseliti neku vama dragu osobu koja je tužna zbog gubitka obrva, igrajte se s nama. Tretmane ćemo nuditi od ovog mjeseca narednih deset mjeseci, svaki mjesec po jedan, a dobitnik će se za nagradu morati malo potruditi.

Za prvi puta nagradit ćemo onu osobu koja nam prva ispod ovoga teksta na našoj FB stranici napiše nešto o sebi i zašto želi ovaj tretman.

Nažalost, ovoj se metodi ne mogu podvrgnuti osobe koje piju lijekove za razrjeđivanje krvi, trudnice ili dojilje, pa vas molimo da i o tome vodite računa kad za ovaj tretman prijavljujete sebe ili nekog drugog.

 

„Jako se veselim što ću moći razveseliti žene kojima je ovakva metoda potrebna. Volim ljude činiti sretnima“, rekla je nam je Tatjana čiji je studio s radom počeo prije punih 13 godina.

 

„Bila sam mlada, željna rada, borila sam se i educirala što sam više mogla. Salon je bio mali, prihoda nije bilo, ali svaka kuna je bila uložena kako bi salon izgledao toplo i profesionalno. Radile smo jedna kolegica i ja, trudeći se zadržati svakog klijenta i klijenticu koji su ušli u salon. I malo po malo, shvatila sam što želim. Salon u kojem ćete se osjećati kao u svom domu, u kojem je ozračje toplo, ispunjeno ljubavlju, a naša usluga na profesionalnoj razini“, rekla je Tatjana ne krijući sreću što je uspjela ostvariti taj san.

Da je Tatjana posebna osoba koja iza sebe ima posebnu priču jasno pokazuje i njezina nesebična ponuda čitateljima Nismo same na čemu joj u ime svih od srca zahvaljujemo.

A sad brzo, predložite za ovaj tretman sebe ili  neku sebi dragu osobu. Mi ćemo vas spojiti s Tatjanom i dogovoriti termin i lokaciju na kojoj ćete obaviti tretman. Sretno!  

 

 

nismo same

Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ s Ivanom Kalogjera s portala “Nismo same”