Odgovor na to pitanje potražite sutra, 13. veljače, u Kinu Europa na prvom od pet predavanja Brune Šimleše. Početak je u 19 sati, a sav prihod od prodaje ulaznica ide za oboljele od raka.

 

Sociolog Bruno Šimleša kojemu je nedavno iz tiska izašla deveta knjiga “Istine i laži o ljubavi” od veljače do lipnja u Kinu Europa održat će ciklus predavanja pod zajedničkim nazivom – Ljubavologija.

Prvo od pet predavanja je sutra, u utorak 13. veljače, s početkom u 19 sati, a tema je Ljubav i zakon privlačnosti.

Iako svi želimo voljeti i biti voljeni, rijetkima to uspije. Ljubav prema sebi, naravno, ne vodi do narcisoidnosti i egocentričnosti, nego do razvijanja osjećaja vlastite vrijednosti. Ljudi koji vole sebe ne misle da su vrjedniji od drugih, ali znaju da su vrijedni. Upravo zbog toga lakše pronalaze i privlače ljubav.

A upravo o tom famoznom Zakonu privlačnosti Bruno Šimleša govorit će na sutrašnjem predavanju. Teorija Zakona privlačnosti ima smisla – mi jesmo magneti i možemo privući ili odbiti neka iskustva. Naše misli, osjećaji i djela mogu privući neka iskustva. Dođite na predavanje i saznajte kako to ostvariti i kako svoje srce naučiti jezik ljubavi.  

Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a kupiti ih možete već danas u knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 ili na http://mozaik-knjiga.hr/proizvod/ulaznica-predavanje-bruno-simlesa-13-2-2018-ljubav-zakon-privlacnosti/

Predavanje traje do 21 sat.

U zagrebačkom Kinu Europa moći ćete kupiti i sve do sada objavljene knjige Brune Šimleše po promotivnim cijenama.

Sav prihod od prodaje knjiga i ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe – udruzi SVE za NJU koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka i članovima njihovih obitelji.

LJUBAVOLOGIJA BY BRUNO ŠIMLEŠA

Nakon predavanja 13. veljače na rasporedu su sljedeća predavanja:

20. ožujka, utorak od 19 do 21 sat – Jesu li muškarci s Marsa, a žene s Venere?

17. travnja, utorak od 19 do 21 sat – Ljubavne veze od A do Ž

2. svibnja, srijeda od 19 do 21 sat – Najveće zablude o ljubavi

12. lipnja, utorak od 19 do 21 sat – Brak i roditeljstvo: zatvor ili blagoslov