Poštovani, 

Studentica sam pete godine psihologije na Sveučilištu u Zadru i zamolila bih Vas da izdvojite 10-ak minuta za ispunjavanje upitnika i pomognete mi u provedbi diplomskog rada, koji pišem pod mentorstvom dr. sc. Marine Nekić.

Istraživanje je usmjereno na psihološko funkcioniranje osoba oboljelih od raka i njihovih partnera, stoga ne postoje točni ili krivi odgovori. Svaki ispunjeni upitnik vrijedan je doprinos mom istraživanju.

 

Istraživanje za diplomski rad

Dragi sudionici/e, Studentica sam pete godine psihologije na Sveučilištu u Zadru. Zamolila bih Vas da izdvojite 10-ak minuta za ispunjavanje upitnika koji slijedi i pomognete mi u provedbi diplomskog rada, kojeg pišem pod mentorstvom dr.sc. Marine Nekić.

Nažalost, prije nekoliko godina bitku s rakom izgubila je meni vrlo bliska osoba, stoga sam, osim u akademskom smislu, i osobno vrlo vezana uz ovu temu i istraživanje.

Osobe koje mogu pristupiti ovom upitniku su pojedinci oboljeli od raka i njihovi partneri. S obzirom na to da nam je cilj spojiti Vaše odgovore s partnerovim, uz istovremeno očuvanje vaše anonimnosti, molimo Vas da osmislite zajedničku šifru pod kojom ćete nastaviti ispunjavati upitnike. 

Dakle, nama je važno da svatko za sebe riješi upitnik, tako da na kraju postoje dva odvojeno ispunjena upitnika pod zajedničkom šifrom.

Istraživanje je odobreno od strane Etičkog povjerenstva Sveučilišta u Zadru. Sudjelovanje je u potpunosti anonimno i dobrovoljno. Sve detaljne informacije možete pronaći u uvodnom dijelu upitnika, a samo ispunjavanje traje 10-ak minuta.

Ako imate dodatnih pitanja slobodno mi se javite na mail: l66vojnovic@gmail.com.

Svaki ispunjeni upitnik puno bi mi značio i unaprijed veliko hvala svima koji odluče izdvojiti svoje vrijeme i pristupiti istraživanju.

Želim Vam sve najbolje i puno zdravlja!

Lucija Vojnović