Udruga NISMO SAME u suradnji s udrugama Sve za nju, Oncoput i Europa Donna, u ožujku 2021. pokrenula je  kampanju ‘Ne odustajem’ koja je posvećena ženama s metastatskim rakom dojke.

Kampanja je zamišljena kao trajna platforma osnaživanja žena s metastatskim rakom dojke, koje nikada neće odustati. Njihove priče, stručna predavanja liječnika, savjeti kako se nositi s dijagnozom, nuspojavama liječenja, kao i savjeti kako biti podrška, nalaze se na službenoj stranici Kampanje Neodustajem.hr.

Hvala medijima na potpori!

 

Ne odustajem: Podrška ženama s metastatskim rakom dojke

Nositelji inicijative su udruge: Nismo same, SVE za NJU, Oncoput i EUROPA DONNA, a fokus kampanje je na ženama kojima su se pojavile metastaze, jer se želi dati do znanja da – zahvaljujući novim suvremenim terapijama – mogu dugo i kvalitetno živjeti.

Život s metastatskim rakom dojke

Kampanju Ne odustajem, posvećenu ženama oboljelim od metastatskog raka dojke, predstavile su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska dr. sc. Ana Tečić Vuger specijalistica internističke onkologije Odjela za liječenje raka dojke, Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice i gđa. Ljiljana Pranjić.

Metastatski rak dojke pogađa mnogo žena: Ovo je priča o ženama koje nisu odustale

Metastatski rak je neizlječiv, ali ne i nepobjediv Kažu da je jedan od najstrašnijih trenutaka u životu žene kad dozna da ima metastaze raka dojke. Ali žene koje su oboljele isto tako kažu da to nije trenutak kada treba odustati. Jer s metastatskim rakom dojke danas se može i kvalitetno i dugo živjeti.

Kampanja podrške ženama s metastatskim rakom dojke: ‘Danas se s njim, uz dobru terapiju, ipak može dugo živjeti’

Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastaskog raka dojke. Prošle je godine, prema procijenjenim podacima, ukupno oboljelo 2894 žena, od kojih je, sukladno pojavnosti, oko 30 posto s metastaskim stadijem bolesti. Kampanja „Ne odustajem” posvećena je ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnog, HER2 negativnog podtipa, koji je i najčešća vrsta raka dojke.

Za odgajateljicu Tatjanu Markač svijet nije stao zbog korone, nego zbog užasne spoznaje: Mjesecima sam imala strašne bolove u kostima, nitko nije sumnjao na rak

Tatjana Markač (65), umirovljena odgajateljica s Lošinja na svojoj je koži, nažalost, osjetila da svijet koji je prošle godine stao zbog korone, nije stao zbog raka Pokrenuta online kampanja “Ne odustajem”, trajat će tijekom ožujka, a posvećena je ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnim HER2 negativnim podtipom.

Predstavljena kampanja posvećena ženama s metastatskim rakom dojke

Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastaskog raka dojke. Prošle je godine, prema procijenjenim podacima, ukupno oboljelo 2.894 žena, od kojih je, sukladno pojavnosti, oko 30 posto s metastaskim stadijem bolesti, zbog čega je pokrenuta kampanja „Ne odustajem” posvećenoj ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnog, HER2 negativnog podtipa, koji je i najčešća vrsta raka dojke.

‘Trenutak kada žena dobije dijagnozu metastatskog raka dojke jedan je od najstrašnijih u njenom životu’

Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastaskog raka dojke. Prošle je godine, prema procijenjenim podacima, ukupno oboljelo 2894 žena, od kojih je, sukladno pojavnosti, oko 30 posto s metastaskim stadijem bolesti.1 Kampanja „Ne odustajem” posvećena je ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnog, HER2 negativnog podtipa, koji je i najčešća vrsta raka dojke.

 

Kampanja posvećena ženama s metastatskim rakom dojke

Nositelji inicijative su udruge Nismo same, SVE za NJU, Oncoput i EUROPA DONNA. Fokus kampanje je na ženama kojima su se pojavile metastaze jer se želi dati do znanja da zahvaljujući novim suvremenim terapijama mogu dugo i kvalitetno živjeti. Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastaskog raka dojke.

Pokrenuta kampanja ”Ne odustajem” posvećena ženama s metastatskim rakom dojke: ”Želimo poslati poruku da bolest nije kraj”

Vrsta hrane koju jedemo može preventivno utjecati i na obranu organizma od raka. Naime, prošle godine u Hrvatskoj su od raka dojke oboljele 2894 žene, a svaka treća imala je i metastaze. Tim povodom pokrenuta je kampanja ”Ne odustajem” – posvećena upravo ženama s metastatskim rakom dojke.

Pokrenuta kampanja za žene s metastatskim rakom dojke ‘Uz suvremene metode liječenja žene mogu imati kvalitetan život’ – Otvoreno.hr

Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastaskog raka dojke. Prošle je godine, prema procijenjenim podacima, ukupno oboljelo 2894 žena, od kojih je, sukladno pojavnosti, oko 30 posto s metastaskim stadijem bolesti. Kampanja ‘Ne odustajem’ posvećena je ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnog, HER2 negativnog podtipa, koji je i najčešća vrsta raka […]

 

Podrška oboljelima kroz kampanju “Ne odustajem”

(Hina/EPA) Kampanja “Ne odustajem” posvećena ženama s metastatskim rakom dojke, kojom će se pružiti podrška oboljelima, educirati ih i informirati o terapijskim opcijama, predstavljena je u srijedu na online panelu.

Preživljavanje žena s metastatskim rakom dojke znatno se produljilo

zdrava krava postala Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastatskog raka dojke. Prošle je godine, prema procijenjenim podacima, ukupno oboljelo 2894 žena, od kojih je, sukladno pojavnosti, oko 30 posto s metastatskim stadijem bolesti Kampanja „Ne odustajem” posvećena je ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnog, HER2 negativnog podtipa, koji je i najčešća vrsta raka dojke.

Podrška oboljelima kroz kampanju “Ne odustajem”

Kampanja “Ne odustajem” posvećena ženama s metastatskim rakom dojke, kojom će se pružiti podrška oboljelima, educirati ih i informirati o terapijskim opcijama, predstavljena je u srijedu na online panelu. Nositelji inicijative su udruge: Nismo same, SVE za NJU, Oncoput i EUROPA DONNA, a fokus kampanje je na ženama kojima su se pojavile metastaze, jer se želi dati do znanja da – zahvaljujući novim suvremenim terapijama – mogu dugo i kvalitetno živjeti.

 

Ivana Kalogjera: Pokrenule smo kampanju za pomoć ženama s metastatskim rakom dojke

Ivana Kalogjera, koja je i sama preboljela rak dojke, govori o portalu i udruzi Nismo same, koje je osnovala kao pomoć ženama oboljelima od te zloćudne bolesti Ivani Kalogjeri dijagnosticiran je rak dojke u svibnju 2015.

Kampanja “Ne odustajem” – posvećena ženama s metastatskim rakom dojke

Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastaskog raka dojke. Prošle je godine, prema procijenjenim podacima, ukupno oboljelo 2894 žena, od kojih je, sukladno pojavnosti, oko 30 % s metastaskim stadijem bolesti.1 Kampanja “Ne odustajem” posvećena je ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnog, HER2 negativnog podtipa, koji je i najčešća vrsta raka […]

‘Mjesecima sam imala strašne bolove u kostima, ali zbog netipičnih simptoma nitko nije sumnjao na rak’

Pokrenuta online kampanja “Ne odustajem”, trajat će tijekom ožujka, a posvećena je ženama s metastatskim rakom dojke hormonski ovisnim HER2 negativnim…

Podrška oboljelima kroz kampanju “Ne odustajem” – Prigorski.hr

Kampanja “Ne odustajem” posvećena ženama s metastatskim rakom dojke, kojom će se pružiti podrška oboljelima, educirati ih i informirati o terapijskim opcijama, predstavljena je u srijedu na online panelu. Nositelji inicijative su udruge: Nismo same, SVE za NJU, Oncoput i EUROPA DONNA, a fokus kampanje je na ženama kojima su se pojavile metastaze, jer se želi dati do znanja da – zahvaljujući novim suvremenim terapijama – mogu dugo i kvalitetno živjeti.

Predstavljena kampanja “Ne odustajem”

Objavljeno: 10. ožujka 2021. POKRENUTA KAMPANJA „NE ODUSTAJEM” POSVEĆENA JE ŽENAMA S METASTATSKIM RAKOM DOJKE Zagreb, 10. ožujka 2021. – Svake godine u Hrvatskoj skoro tisuću žena oboli od metastaskog raka dojke. Prošle je godine, prema procijenjenim podacima, ukupno oboljelo 2894 žena, od kojih je, sukladno pojavnosti, oko 30 posto s metastaskim stadijem bolesti.

 

 

Ljiljana već 20 godina živi s rakom: ‘Sada znam da zahvaljujući medicini moj kraj nije ni blizu’

Udruge koje okupljaju žene oboljele od raka – Nisi sama, Sve za nju, Europa Donna Hrvatska i Oncoput pokrenule su online kampanju “Ne odustajem”, čiji…

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Ivana Kalogjera – Točka na tjedan s Natašom Božić

Predsjednica Udruge Nismo same, Ivana Kalogjera, 14. ožujka 2021. bila je gošća Nataše Božić u emisiji N1 televizije “Točka na tjedan”. Govorilo se o projekt…

 

Gostovanje Ivane Kalogjere u emisiji “Isti kao i mi”

Ivana Kalogjera, predsjednica i osnivačica Udruge Nismo Same, gostovala je u emisiji “Isti kao i mi” koju emitira Radio 92FM – Slavonski Brod. Govorila je o …

 

METROPOLA 07.04.2021.

METROPOLA 07.04.2021.MrežaTV

KLJUČ ZDRAVLJA 20.03.2021.

KLJUČ ZDRAVLJA 20.03.2021.MrežaTV