I ove godine svojim najmilijima možete darovati unikatne poklone koje su izradili pacijenti dnevnih bolnica Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb.

 

U projekt su uključene četiri dnevne bolnice, uključujući osoblje i pacijente. Klinika za psihoterapiju tradicionalno prije Sv. Nikole i adventa organizira prodajnu izložbu radova svojih pacijenata, a novcem koji prikupe od prodaje kupuju materijal za sljedeću izložbu.

U ponudi ima svega pomalo, od adventskih vjenčića kojima možete ukrasiti svoj dom, kuglica za bor do igračaka. Nema čega nema. A i cijene su popularne.

Izložba će biti postavljena u predvorju Zelene zgrade KBC-a Zagreb čitav tjedan, a u kupovinu možete već danas od 9 do 14 sati.

– Radna terapija od velike je koristi u liječenju, a kupnjom donirate novac za sljedeću godinu, a time i za rad pacijenata koji ih smiruje i uveseljava, rekla je psihijatrica Maja Vukoja zaposlena u Dnevnoj bolnici za afektivne poremećaje.  

Ukrase svake godine kupuju i sami zaposlenici Dnevne bolnice, a psihijatrica Maja Vukoja ističe kako je njima najveći dar „kada nam u rad krenu neke uplakane oči, a na kraju radne terapije na licima tih ljudi vidimo osmijeh“.

Uključite se i Vi. Prodajna izložba otvorena je od 26. do 30. studenoga 2018., svaki radni dan od 9 do 14 sati.