Poštovane,

Zovem se Veronika Komšo i studentica sam treće godine Preddiplomskog studija psihologije Sveučilišta u Zadru.

Provodim istraživanje u svrhu izrade završnog rada na temu „Psihološka dobrobit žena oboljelih od raka dojke“ te vas pozivam da ispunite upitnik u nastavku.

Psihološka dobrobit žena oboljelih od raka dojke

Poštovane, upitnikom se ispituje psihološka prilagodba i zadovoljstvo životom žena oboljelih od raka dojke. Uvjet za ispunjavanje upitnika je da Vam je 𝗱𝗶𝗷𝗮𝗴𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶𝗰𝗶𝗿𝗮𝗻 𝗿𝗮𝗸 𝗱𝗼𝗷𝗸𝗲, odnosno da ste još uvijek u procesu liječenja ili nedavno završili liječenje. Istraživanje se provodi u svrhu izrade završnog rada na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru.

Istraživanje se odnosi na žene oboljele od raka dojke koje su trenutno u tretmanu liječenja ili su bile u tretmanu liječenja tijekom posljednjih pet godina.

Cilj istraživanja je ispitati psihološku prilagodbu i zadovoljstvo životom žena oboljelih od raka dojke.

Moja motivacija da istražim ovu tematiku proizlazi iz osobnih razloga, jedna je od oboljelih žena i moja sestra, a zabrinuta sam i zbog čestine pojave ove bolesti i njezine težine, odnosno snažnog utjecaja na oboljele.

Prikupljene podatke analizirat ću isključivo na grupnoj razini.

Ispunjavanje upitnika je anonimno i dobrovoljno te imate pravo odustati u bilo kojem trenutku. Predviđeno trajanje ispunjavanja upitnika je otprilike 15 do 20 minuta.

Unaprijed zahvaljujem na sudjelovanju i lijepi pozdrav!

Veronika Komšo