Sve je moguće kad se udružimo!

Pokazala je to i naša 11. humanitarna akcija za projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“ tijekom koje smo od vaših donacija prikupili 432.024,77 kuna, što je do sad najveći iznos koji smo prikupili u jednoj humanitarnoj akciji.

NISMO SAME zahvaljuju brojnim donatorima, iz zemlje i inozemstva, svim građanima i tvrtkama, koji su prepoznali plemenitost našeg projekta i donirali za njega.

Budite ponosne/i na sebe,  budite ponosne/i na nas, jer zajedno smo učinili veliku stvar.

Vaše će donacije pomoći ženama oboljelima od raka da se u bolesti ne osjećaju same i da dostojanstveno stignu na svoje terapije.

Hvala na podršci i svim medijima koji nas prate i podržavaju naš rad.

Iako je u početku provođenja akicje situacija izgledalo bezizlazno, čak smo razmišljali i o ograničavanju usluge, zajedničkim smo snagama pokazali da su čuda moguća i da žene koje prolaze teško životno razdoblje uvijek mogu računati na našu podršku.

I dalje smo tu za sve njih!

Pozivamo sve onkološke pacijentice  koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, i potreban im je prijevoz na terapiju, da se jave na naš e-mail info@nismosame.com. Za ostvarivanje mogućnosti usluge taksi prijevoza, koju osiguravamo u suradnji s Udrugom Radio Taxi Zagreb, nije potrebno biti članicom Udruge NISMO SAME.

 

Udruga NISMO SAME projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju kontinuirano provodi od 18. ožujka 2018. godine.

Zahvaljujući vašim donacijama do sada smo bili podrška za 600 žena oboljelih od raka kojima smo osigurali 20.000 za njih besplatnih taksi vožnji na kemoterapiju i zračenje.

Hvala na podršci i svim našim prijateljima dizjanerima: Zoranu Aragoviću, Jurju Zigmanu, Slavenu Kosanoviću Lunaru i Dijani Zubak. Hvala gospođi Jeleni Trumbetić na donaciji heklanih ogrlica te gospodinu Želimiru Šišku na donaciji likovnih radova. 

Hvala i našoj Ireni Ćurčić na narukvicama i rajfovima koje je izradila za 11. humanitarnu akciju koja je trajala od 6. lipnja do 29. srpnja 2022. 

Drago nam je da su vam se i ovoga puta svidjeli naši proizvodi (stvarno se trudimo da svi proizvodi budu kvalitetni i lijepi) i veseli nas kad nam napišete da ćete ih s ponosnom nositi. Posebno smo ponosne na predivne fotografije koje nam šaljete i koje ćemo nastaviti objavljivati na našoj Facebook stranici.