Uspješno je završena deveta humanitarna akcija za projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju Udruge NISMO SAME tijekom koje smo od vaših donacija prikupili 175.217,70  kuna.

Od toga, 135.669,20 kuna uplaćeno je na naš humanitarni račun, uključujući i 181,76 eura, dok je 39.548,50 kuna uplaćeno izravno na račun Udruge.

NISMO SAME zahvaljuju svima vama koji ste prepoznali vrijednost našeg projekta i podržali nas.

Zaštitni znak ove akcije bile su mornarske tunike s porukom našeg projekata – „Nisi sama – ideš s nama!“ – koje je s puno ljubavi dizajnirao veliki prijatelj NISMO SAME, slavni hrvatski dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design.

Akciju su obilježile i majice „Ne odustajem“ za koje je logo, u sklopu istoimene kampanje, dizajnirala agencija Prvi dojam d.o.o., koja potpisuje i izradu našeg weba.

Nakon crnih i crvenih, za ovu smo vam akciju pripremili i bijele muške i ženske majice s potpisom našeg proslavljenog street art umjetnika Slavena Kosanovića Lunara, a koje krasi svima poznata poruka „You Are Not Alone“.

Snimio: Darko Tomas/Cropix

Zaštitni znak akcije bile su mornarske tunike s porukom našeg projekata – „Nisi sama – ideš s nama!“ – koje je s puno ljubavi dizajnirao veliki prijatelj NISMO SAME, slavni hrvatski dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design.

 

Drago nam je da su vam se svidjele naše nove majice i tunike, kao i naši drugi proizvodi koje smo s puno ljubavi pripremili za vas: već tradicionalne majice s potpisom Jurja Zigmana, majice s porukom #postujsisu koju je dizajnirala mlada likovna umjetnica Diana Zubak, naše torbe, bočice, ručnici, knjige, CD skupine „The Bonebomb“, snimljen specijalno za ovu prigodu, narukvice…

Većina naših proizvoda domaće je proizvodnje, a mi smo posebno ponosne na majice i tunike koje za nas šiva osječka tvrtka Play and Cover, te narukvice i ogrlice koje je izradila Lolina kućna manufaktura.

Hvala Matiji Bošnjaku i Gorani Lolić na višegodišnjoj uspješnoj suradnji.

Hvala i našim dragim prijateljicama, Ani i Ivani iz Karibu Kaaawe, koje su nas podržale, kao i uvijek do sada, pa smo 3. srpnja na njihovoj terasi održale prodajnu akciju tijekom koje smo skupili vrijednih 11.220 kuna. Hvala svima koji su se toga dana došli družiti s nama.

Opet smo bile drage gošće u Karibu Kaaawi gdje smo u samo jednom danu prikupile vrijednih  11.220 kuna.

 

Posebna zahvala ide Uredu za zdravstvo Grada Zagreba, HAND dizajn studiju, i njihovoj dizajnerici Maje Grgurinović koja je osmislila naše nove narukvice, bračnom paru Matulić, vlasnicima OPG-a Matulić na Pašmanu, koji su se u ovu akciju uključili i vrijednom donacijom svojih proizvoda, tvrtki Fokus komunikacije d.o.o., koja nam je donirala 30 knjiga, Violi Knefati iz Rijeke, koja nam je donirala nekoliko proizvoda iz svoje NAOKI leather lab radionice, Sanji Kljajić iz Šibenika, koja nam je donirala svoj originalni nakit s potpisom Hand made Sanjak, gospođi Mariji Čaljkušić iz Udruge „Sunce“ u Makarskoj, zaposlenicima Osnovne škole Garešnica, posebice gospođi Andreji Kovač, odgojiteljicama Dječjeg vrtića „Maslačak“ u Garešnici, gospođi Miladi Sofki i drugim članicama Lige protiv raka Daruvar, gospođi Romani Galić, v. d. pročelnici Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, koja nam je uvijek ljudska i prijateljska podrška, te mladićima i djevojkama iz Caffe bara Marinello u Splitu, koji su u znak podrške svojoj prijateljici snimili fotografiju u NISMO SAME majicama.


Zaposlenici Osnovne škole Garešnica i ovoga su nam puta pružili veliku podršku organizirajući u školi svoju malu humanitarnu akciju za naš projekt o čemu je izvijestio i mojportal.hr. 

 

Hvala svim dragim ljudima, diljem Hrvatske te u inozemstvu, koji su prepoznali vrijednost ovog projekta i podržali nas donacijom.

Drago nam je da su vam se i ovoga puta svidjeli naši proizvodi (stvarno se trudimo da svi proizvodi budu kvalitetni i lijepi) i veseli nas kad nam napišete da ćete ih s ponosnom nositi. Posebno smo ponosne na predivne fotografije koje ste nam poslali i koje ćemo nastaviti objavljivati na našoj Facebook stranici.

 

Svojim su nas činom posebno dirnuli mladići i djevojke iz Caffe bara Marinello u Splitu, koji su u znak podrške svojoj prijateljici koja se liječi od raka snimili fotografiju u NISMO SAME majicama.

 

Ljudi divni ste, svakom od vas ponaosob od sveg srca hvala na podršci koja nam jako puno znači!

Hvala i onima koji su samo dijelili i lajkali naše statuse i tako širili glas o našoj akciji i projektu čije je usluge, od 14. ožujka 2018. do danas, koristilo 425 žena koje se liječe od raka, a u Zagreb na liječenje stižu iz svih krajeva Hrvatske.

Veliko hvala na podršci i našoj dragoj dizajnerici Moniji Škurtan, koja je idejno osmislila logo naše devete humanitarne akcije, i svim medijima koji su nam dali podršku.

Inicijalna sredstva za projekt, koji je temeljem osobnog iskustva liječenja od raka dojke osmislila novinarka Ivana Kalogjera, osigurana su u 2017. godini putem natječaja Zaklade Solidarna i Zaklade Adris.

Upravo završena humanitarna akcija trajala je od 4. lipnja do 6. kolovoza i bila je deveta po redu akcija koju je udruga NISMO SAME organizirala za pokrivanje troškova projekta „Nisi sama – ideš s nama!“. Sve akcije organizirane su u cilju prikupljanja dodatnog novca za taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju, a kako se projekt do kojeg nam je iznimno stalo i koji mnogim žena znači život, ne bi prekinuo.

U NISMO SAME smo posebno ponosni na činjenicu da na projektu svi volontiramo.

Sve žene kojima je potrebna usluga projekta, koji realiziramo u suradnji s Udruženjem Radio Taxi Zagreb, pozivamo da se jave na naš e-mail info@nismosame.com. Za ostvarivanje mogućnosti prijevoza nije potrebno biti članicom naše Udruge.