Kupnjom svakog proizvoda u sklopu Royal Gardens Collection donirate za naš projekt prijevoza žena na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“

 

Možete birati između četiri ruže i četiri slatka macaronsa u Sweet modern boxu, devet purpurnih dugotrajnih ruža u Lux mirror boxu, 16 pink ruža i tri lux cupcakesa u modnoj prozirnoj kutiji, izrađenih prigodno za ružičasti listopad, ili 20 rozih dugotrajnih ruža s biserima. 

Sve su to proizvodi u sklopu Royal Gardens Collection tvrtke Cvijet kreativa čijom kupnjom donirate za naš projekt „Nisi sama – ideš s nama!“. 

Kupnjom svakog Large modern boxa i Lux mirror boxa donirate 100, a kupnjom Modern boxa 50 kuna.

Preračunato u cijenu vožnje, kupnjom Modern boxa donirate za jednu, a kupnjom Large modern boxa i Lux mirror boxa za dvije taksi vožnje žena oboljelih od raka na kemoterapiju. 

Nismo same zahvaljuje timu Cvijet kreative, na čelu s gospođom Majom Kauzlarić, što su prepoznali vrijednost našeg projekta i odlučili ga na ovaj način podržati. 

Više informacija o ovoj predivnoj inicijativi potražite na stranici https://www.royalgardens.com.hr/ i FB profilu https://www.facebook.com/royalgardenscollection/

 

 

Inspirirani ljepotom cvijeća koju objedinjujemo u raskošnim Cvijet kreativa kreacijama, kroz Royal Gardens Collection donosimo svu njegovu raskoš u jednostavnim formama koje ostavljaju bez daha.

Royal Gardens Collection pruža izuzetan cvjetni doživljaj u artiklima s dugotrajnim ružama, kombinirajući zavodljivu cvjetnu esenciju s jedinstvenim procesom očuvanja dugovječnosti kako biste u njihovoj ljepoti mogli uživati i više od godinu dana.

Kroz iskustvo u području cvjetnog dizajna koristimo najkvalitetnije materijale i za vas pomno biramo najkvalitetnije cvjetove koji odišu svježinom te ih spajamo u očaravajuće elemente i čiste forme. Posvećeni nabavci samo najljepših, raskošnih i kvalitetnih svježih cvjetova na svijetu, naši ručno brani cvjetovi dolaze s bujnih, živahnih polja direktno u vaše ruke. Doživite svu ljepotu cvijeća kroz jednostavne (klasične) forme kreirane po Vašem odabiru.

Naglasak stavljamo na odabir visokokvalitetnih materijala koji omogućuju dugogodišnju i višenamjensku uporabu, pa smo posebno za vas dizajnirali kutije za pohranjivanje, u dimenzijama prilagođenim za ekonomično korištenje, a koje imaju i funkciju vaza.

Birajući samo najkvalitetnije materijale i suradnike s kojima smo izradili ove posebne artikle, ponosni smo što smo mogli još jednom pokazati da je hrvatski proizvod itekako kvalitetan. Nadamo se da ćemo u vaše domove unijeti dašak elegancije i glamura, ponešto za svačiji ukus.