Nakon gotovo tri mjeseca pakiranja paketa i njihovog slanja vama divnim ljudima diljem Hrvatske, naše se zajednički trud isplatio. 

S velikim vam ponosom objavljujemo da smo u humanitarnoj akciji koja je trajala od 1. prosinca 2020. do 26. veljače 2021. godine za taksi prijevoz na kemoterapiju za korisnice našeg projekta „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupili 133.236,74 kune. 

Preračunato u broj vožnji to je oko 2184 novih vožnje na kemoterapiju i s kemoterapije!

Sretne smo i ponosne, a vjerujemo da je i svima koji su sudjelovali u ovoj akciji najveća nagrada osjećaj da su nekome pomogli. 

U ime žena koje će koristiti uslugu taksi prijevoza, Nismo same zahvaljuje svim fizičkim i pravnim osobama koje su se uključile u našu humanitarnu akciju i podržale nas, bilo samo novčanom donacijom ili kupnjom naših majica s potpisom Slavena Kosanovića Lunara, Zorana Aragovića i Jurja Zigmana, nakita ručne izrade koji su nam donirale Sanja Kljajić, Mirela Hison Bartolić i  Sandra Vipotnik Lončarić, kao i ostalih proizvoda koje je Udruga imala u ponudi: naše knjige Nismo same u izdanju Profila, albuma skupine „The BoneBomb“, dekica, torbi, termo boca, termo čaša…  

Naša je Goranka vrijedno pakirala vaše narudžbe. Dirnute smo ljubavlju kojom ste nas obasuli. ❤

Zaštitni znak ove akcije bile su majice s porukom #poštujsisu, koju je specijalno za ovu prigodu dizajnirala Diana Zubak, studentica Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, te spavaćice kreirane u suradnji s tvrtkom URIHO, uz potporu Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.  

Ovo je bila naša osmo humanitarna akcija a posvetili smo je Antoniju i Anđelki, našim prerano umrlim prijateljima i velikim podržavateljima našeg rada, kao i svim ženama korisnicama naše usluge koje su izgubile bitku s bolešću. 

Novu socijalnu uslugu prijevoza žena na kemoterapiju pokrenula je novinarka i predsjednica Udruge Nismo same Ivana Kalogjera nakon borbe s rakom dojke, a po uzoru na praksu u razvijenim zemljama u kojima je ona besplatna/dio zdravstvenog osiguranja.

Od 14. ožujka 2018., kada je projekt startao, do danas uslugu su koristile 352 žene koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, a kojima smo osigurali više od 12 000 besplatnih taksi vožnji na terapiju.

Hvala i našim partnerima Udruženju Radio Taxi Zagreb koji su se i sami uključili u akciju donacijama. 

U Nismo same iznimno smo ponosne na sve dosad ostvarene rezultate iza kojih stoji jako puno truda i volonterskog rada. No, ništa ne bismo mogli postići bez vaše svesrdne podrške.  

Hvala vam od srca što nas pratite i podržavate. ❤

Sve žene koje se liječe u zagrebačkim bolnicama i trebaju prijevoz na kemoterapiju pozivamo da se jave na naš e-mail info@nismosame.com.

Vole vas vaše Nismo same!