NISMO SAME zahvaljuju svima koji su prepoznali vrijednost ovog projekta i podržali nas. Sada ćemo napraviti malu pauzu, a onda krećemo s novom akcijom i novim novitetima.  

 

Iza nas je još jedna uspješno provedena humanitarna akcija tijekom koje smo, u razdoblju od 23. ožujka do 31. svibnja, od vaših donacija prikupile 90.091,20 kuna, što osigurava nesmetani nastavak našeg projekta prijevoza žena na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“

NISMO SAME zahvaljuju svima vama koji ste prepoznali vrijednost ovog projekta i podržali nas samo novčanom donacijom ili kupnjom majici, tunika i narukvica sa simbolom akcije, a koje je dizajnirao poznati dizajner Zoran Aragović, vlasnik brenda BiteMyStyle fashion design, kao i ostalih proizvoda koje smo imale u ponudi.

Naše su majice, tunike i narukvice u protekla dva mjeseca ponovno proputovale čitavu Hrvatsku, a zahvaljujući vama obišle smo i London, propješačile Kineski zid te posjetile Crno more.

Hvala Vam što ste glas o ovoj akciji širili i izvan granica Hrvatske, u naše ime te u ime svih žena korisnica ove usluge.  

A njihov je broj od 14. ožujka 2018., kada je prevezena prva žena, do danas  narastao na 154.

Snažnu podršku projektu i ovoga nam je puta pružio Grad Zagreb, točnije Ured za zdravstvo Grada Zagreba, pa će sav novac koji su građani 23. ožujka, na Dan narcisa, donirali na našem štandu na Trgu Petra Preradovića (a riječ je o 19.640,10 kuna i 3 eura) biti iskorišten isključivo za pokrivanje troškova taksi prijevoza za žene oboljele od raka.

 

Na Dan narcisa, 23. ožujka, na našem smo štandu na Cvjetnom trgu, uz pomoć i podršku brojnih volontera, prikupili iznimno vrijednih 19.647,10 kuna i tri eura. 

 

Našu su kampanju i ovoga puta obilježile majice, tunike i narukvice koje je dizajnirao poznati dizajner Zoran Aragović, vlasnik brenda BiteMyStyle fashion design. 

 

Nismo same zahvaljuju i Arena Centru Zagreb, koji nam je, bez naknade, na korištenje ustupio štand na kojem smo tijekom tri dana od vaših donacija prikupile dodatnih 14.625,00 kuna.

Hvala na novčanoj podršci Hrvatskoj zajednici županija, Inner Wheel klubu Karlovac, stranci Pametno, Udruzi za ples i fitnes Dea Dia Dance Studio iz Splita, Kozmetičkom salonu – Deep Blue iz Zadra, tvrtki Končar d.d., Specijalnoj ginekološkoj ordinaciji Štingl-Vlašić iz Gline, Poliklinici Brayer, tvrtki Multicom d.o.o. te brojnim pojedincima koji su donirali za naš projekt, a među kojima su i same korisnice našeg projekta i njihove obitelji.

Hvala i učiteljica iz Dalmacije koje nas podržavaju od prvoga dana, a koje su su svoju podršku dočarale i vrlo impresivnom fotografijom.  

Hvala svima, od sveg srca! <3

Hvala i našim partnerima, udruženju Radio Taxi Zagreb, te svim volonterima koji su se na bilo koji način uključili u našu akciju, a među kojima je bilo puno poznatih osoba.

Sada ćemo napraviti malu pauzu, a onda krećemo s novom akcijom i novim novitetima.  

Vole vas vaše NISMO SAME!

 

 

 

 

 

Inicijalna sredstva za projekt, koji je temeljem osobnog iskustva liječenja od raka dojke osmislila novinarka Ivana Kalogjera, osigurana su u 2017. godini putem natječaja Zaklade Solidarna i Zaklade Adris, a potom su 2018. održane dvije velike kampanje u kojima je od donacija tvrtki i građana za pokrivanje troškova projekta prikupljeno gotovo 250 tisuća kuna.

Prva kampanja, koju su zajednički organizirale udruga Nismo same i Zaklada Solidarna, trajala je od 23. ožujka do 20. travnja 2018. Naša druga kampanja trajala je od 2. prosinca 2018. do 4. veljače 2019. godine. Obje kampanje provedene su pod pokroviteljstvom Grada Zagreba uz suradnju brojnih partnera među kojima su Radio Taxi Zagreb, dm-drogerie markt, voda Cetina, agencija Madison Consulting, Avenue Mallu Zagreb, Karibu Kaaawa, Međunarodni klub žena Zagreb, Tiskare Žalac, Printaonica kod Bijelog Čarobnjaka, Gradske ljekarne Zagreb, SDF i mnogi drugi.

Našem partneru agenciji Madison Consulting 13. ožujka 2019. za projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ dodijeljena je nagrada HUOJ-a: Grand PRix u kategoriji ustanova, udruga i nevladinih organizacija.