Od silnih obveza nikako vas nismo stigli izvijestiti da smo u protekloj humanitarnoj akciji, koja je trajala od 20. listopada 2022. do 15. siječnja 2023., za naš projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju od vaših donacija uspjeli prikupiti vrijednih 18.299,74 eura!

Najveći dio tog iznosa donirali ste kupnjom hoodica koje je oslikala Tisja Kljaković Braić, splitska akademska slikarica, spisateljica i ilustratorica, a koje je Nismo same donirao portal Zadovoljna.hr.

Hoodice su bile pravi hit i doslovce su razgrabljene u nekoliko sati. Onima koji nisu uspjeli doći do svoje hoodice obećajemo da ćemo uskoro imati nešto novo i zanimljivo i za njih.

Nismo same zahvaljuje dragim ljudima s portala Zadovoljna.hr što su prepoznali vrijednost našeg projekta i donirali za njega. Posebna velika zahvala ide Tisji Kljaković Braić na duhovitoj grafici koja pogađa u srž.

Hvala i svim poznatim osobama koje su se uključile.

 

 

O usluzi „Nisi sama – ideš s nama!“

Istraživanje koje smo proveli pokazalo je da 10 posto žena oboljelih od raka nema izvora prihoda, njih 50 posto tijekom bolesti nema potporu članova obitelji, a svaka četvrta žena nema riješeno pitanje prijevoza na kemoterapiju i povratka s kemoterapije.

Kao odgovor na taj problem prve smo u Hrvatskoj razvile jedinstven projekt nove socijalne usluge „Nisi sama-ideš s nama!“ kojom ženama oboljelima od raka osiguravamo siguran i brz taksi prijevoz na kemoterapiju i s kemoterapije. Na projektu smo uspostavili partnersku suradnju s udruženjem Radio Taxi Zagreb.

Do sada je usluge našeg projekta koristilo 687 žena kojima smo osigurali više od 22.500 za njih besplatnih vožnji na kemoterapiju i zračenje koje su platili naši donatori.

Broj korisnica našeg projekta raste iz dana u dan zbog čega su nam potrebne nove donacije. Novu humanitarnu akciju planiramo za Dan narcisa, 25. ožujka 2023.