U kampanji koja je trajala od 2. prosinca 2018. do 4. veljače 2019. godine prikupljeno je 125.120,55 kuna, što će osigurati najmanje 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem na kemoterapiju za žene koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

Sredstva je doniralo više stotina pojedinaca i tvrtki iz svih krajeva Hrvatske, a imali smo i uplate iz inozemstva. Hvala svima!

Ivana Kalogjera Brkić: Nisi sama – ideš s nama… taksijem!”

Ivani Kalogjeri Brkić je u svibnju 2015., u njenoj 52. godini života dijagnosticiran rak dojke…

‘Nisi sama – ideš s nama’: pridružite se humanitarnoj akciji i pomognite ženama oboljelima od raka

Udruga Nismo same najavila je novu akciju prikupljanja novca za žene oboljele od raka koje taksijima odlaze na terapije u zagrebačke bolnice

Novi ciklus crowdfunding kampanje„Nisi sama – ideš s nama“ za prijevoz žena na kemoterapiju

Udruga Nismo same, u prostorijama Vinyl bara, najavila je novi ciklus prikupljanja dodatnih sredstava za žene koje se taksijem prevoze na terapije u zagrebačke bolnice. Humanitarnoj akciji mogu se pridružiti svi građani, i to do 04. veljače kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka. Akciju su među prvima podržale korisnice programa i volonteri projekta, a pridružile su im se i Renata Končić Minea, Lorena Nosić, Lea Mijatović, Pamela Ramljak, Lara Larissa Antić te Kristina Vukas.

Novi ciklus crowdfunding kampanje Nisi sama – ideš s nama

Udruga Nismo same u utorak, 4. prosinca, u prostorijama Vinyl bara, najavila je novi ciklus prikupljanja dodatnih sredstava za žene koje se taksijem prevoze na terapije u zagrebačke bolnice.

Podržite akciju “Nisi sama – ideš s nama” i pomozite da se obezbedi prevoz ženama koje idu na hemoterapiju u Zagrebu

Putem ove akcije Udruženje “Nismo same” obezbeđuje taxi prevoz za žene koje idu na hemoterapiju, tokom lečenja od raka dojke.

U kampanji ‘Nisi sama – ideš s nama!’ prikupljeno 125.120,55 kuna

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” tijekom dva mjeseca kampanje „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupila je 125.120,55 kuna što će osigurati novih oko 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

One ženama oboljelim od raka poručuju “Nisi sama – ideš s nama!”

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME tijekom dva mjeseca kampanje „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupila je 125.120,55 kuna, što će osigurati novih oko 1.000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

U kampanji “Nisi sama – ideš s nama” prikupljeno 125.120 kuna

ZAGREB, 5. veljače 2019. (Hina) – Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” prikupila je u humanitarnoj kampanji 125.120 kuna, kojima će osigurati oko 1000 besplatnih povratnih vožnji, taksijem do bolnice i natrag, za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, priopćila je udruga u utorak.

Novi ciklus akcije ‘Nisi sama – ideš s nama’ za prijevoz žena na kemoterapiju

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka ‘Nismo same’ nastavlja humanitarnu akciju ‘Nisi sama – ideš s nama!’ od 2. prosinca do 4. veljače 2019., kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka, kako bi prikupila novčana sredstva za žene koje se taksijem prevoze na kemoterapije i zračenja u zagrebačke bolnice

“Nisi sama – ideš s nama” – nastavak akcije

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” nastavlja humanitarnu akciju “Nisi sama – ideš s nama”

‘Nisi sama – ideš s nama’ crowdfunding kampanja za prijevoz žena na kemoterapiju

Udruga Nismo same najavila je novi ciklus prikupljanja dodatnih sredstava za žene koje se taksijem prevoze na terapije u zagrebačke bolnice. Humanitarnoj akciji mogu se pridružiti svi građani, i to do 4. veljače kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka.

UDRUGA ŽENA OBOLJELIH I LIJEČENIH OD RAKA

Pokrenuta akcija “Nisi sama – ideš s nama”

Počela kampanja prikupljanja novca za projekt “Nisi sama – ideš s nama”

vaka četvrta žena koja zbog liječenja karcinoma prima kemoterapiju u zagrebačkim bolnicama nema riješen prijevoz na terapiju i s nje, pa udruga Nismo same i Zaklada Solidarna, nakon što su pokrenule projekt besplatnog taksi prijevoza žena na kemoterapiju, najavljuju edukativno-donatorsku kampanju koja će trajati do 20. travnja, sa ciljem prikupljanja novca za prijevoz što većeg broja žena na kemoterapiju i s nje, uz pratnju obučenih volonterki

U kampanji „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupljeno 125 tisuća kuna

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME tijekom dva mjeseca kampanje „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupila je 125 tisuća kuna što će osigurati novih oko 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

U kampanji „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupljeno 125.120,55 kuna

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME tijekom dva mjeseca kampanje „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupila je 125.120,55 kuna što će osigurati novih oko 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

‘Udruga Nismo same’ stoji na usluzi ženama koje trebaju prijevoz na kemoterapiju

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same tijekom dva mjeseca kampanje prikupila je 125 120,55 kuna što će osigurati novih oko tisuću besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

‘Nisi sama – ideš s nama’ za prijevoz žena na kemoterapiju

Svi koji žele podržati projekt mogu se pridružiti kupovinom majice koju je dizajnirao Zoran Aragović (120 kuna), čime doniraju jednu povratnu vožnju taksijem, tunike (150 kuna) ili narukvice (30 kuna)

‘Podržimo humanitarnu akciju ‘Nisi sama – ideš s nama’

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” najavila je novi ciklus prikupljanja dodatnih sredstava za žene koje se taksijem prevoze na terapije u zagrebačke bolnice. Humanitarnoj akciji “Nisi sama – ideš s nama” mogu se pridružiti svi građani, i to od 2. prosinca do 4. veljače kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka. Kako bi drugo izdanje ove humanitarne akcije bilo odjeveno u novo ruho zaslužan je Zoran Aragović, vlasnik brenda BiteMyStyle fashion design, koji je dizajnirao nove majice, tunike i narukvice sa simbolom akcije.

NISI SAMA – IDEŠ S NAMA

Udruga Nismo same u utorak 4. prosinca, u prostorijama Vinyl bara, najavila je novi ciklus prikupljanja dodatnih sredstava za žene koje se taksijem prevoze na terapije u zagrebačke bolnice. Humanitarnoj akciji mogu se pridružiti svi građani, i to do 04. veljače kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka.

Kupite majicu ili narukvicu da bi žene mogle taksijem na kemoterapiju

Novi ciklus crowdfunding kampanje “Nisi sama – ideš s nama” za prijevoz žena na kemoterapiju trajat će do 4. veljače 2019. godine, kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka.

Ženama oboljelima od raka barem briga manje: U kampanji “Nisi sama – ideš s nama” prikupljena sredstva za prijevoz taksijem na kemoterapije

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” prikupila je u humanitarnoj kampanji 125.120 kuna, kojima će osigurati oko 1000 besplatnih povratnih vožnji, taksijem do bolnice i natrag, za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, priopćila je udruga u utorak.

Kraj kampanje “Nisi sama – ideš s nama!”

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME tijekom dva mjeseca kampanje “Nisi sama – ideš s nama!” prikupila je 125.120,55 kuna, što će osigurati novih oko 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

Nismo same

Od trenutka kada mi je u svibnju 2015. bio dijagnosticiran rak dojke mučila me misao kako spojiti moje dugogodišnje novinarsko iskustvo, ono što ja jesam, jer novinarstvo je uvijek bila moja najveća ljubav, sa životnim iskustvom koje sam stekla liječeći se od raka, a što me je definitivno učinilo drugačijom.

U kampanji Nisi sama – ideš s nama! prikupljeno 125.120,55 kuna

Osigurano novih 1000 besplatnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama

Kupite majicu ili narukvicu da bi žene mogle taksijem na kemoterapiju

Donaciju je moguće uplatiti i na račun udruge (IBAN: HR5524020061500066693)

Evo kako možete podržati kampanju ‘Nisi sama – ideš s nama’ za prijevoz žena na kemoterapiju

Udruga Nismo same najavila je novi ciklus prikupljanja dodatnih sredstava za žene koje se taksijem prevoze na terapije u zagrebačke bolnice. Humanitarnoj akciji mogu se pridružiti svi građani, i to do 4. veljače kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka.

Novi ciklus crowdfunding kampanje “Nisi sama – ideš s nama!” za prijevoz žena na kemoterapiju

Svi koji žele podržati projekt mogu se pridružiti kupovinom majice koju je dizajnirao Zoran Aragović (120 kuna), čime doniraju jednu povratnu vožnju taksijem, tunike (150 kuna) ili narukvice (30 kuna).

Novi ciklus crowdfunding kampanje „Nisi sama – ideš s nama“ za prijevoz žena na kemoterapiju

Akciju podržale korisnice programa, brojni volonteri, među kojima i Minea, Lorena Nosić i Pamela Ramljak

U kampanji „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupljeno je preko 125.000 kuna

Druga kampanja Udruge NISMO SAME završila je na Svjetski dan borbe protv raka. Kampanju su podržale i brojne poznate osobe među kojima su bile Renata Končić Minea, Lorena Nosić, Lea Mijatović, Pamela Ramljak, Lara Larissa Antić te Kristina Vukas.

Ženama oboljelima od raka barem briga manje

U kampanji “Nisi sama – ideš s nama” prikupljena sredstva za prijevoz taksijem na kemoterapije

U kampanji Nisi sama – ideš s nama! prikupljeno 125.120,55 kuna

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same, tijekom dva mjeseca kampanje ‘Nisi sama – ideš s nama!’ prikupila je 125.120,55 kuna, što će osigurati novih oko 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

u kampanji prikupljeno 125.120,55 kuna

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME tijekom dva mjeseca kampanje „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupila je 125.120,55 kuna što će osigurati novih oko 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

Podrška koju smo dobili dokazala je da uistinu nismo same! Ohrabrene pozitivnim reakcijama, krećemo samouvjereno u nove izazove – zajedno s vama. U pripremi imamo i neke nove projekte, pratite nas i dalje!