Kupnjom naših „Nisi sama – ideš s nama!“ majici djelatnici Vukovarsko-srijemske županije osigurali su najmanje 40 povratnih vožnji na kemoterapiju i s kemoterapije za žene oboljele od raka

 

Nakon Grada Zagreba i Hrvatske zajednice županija, podrška našem projektu prijevoza žena na kemoterapiju stigla je i iz Slavonije, točnije iz Vukovarsko-srijemske županije.

„Šaljemo vam puno pozdrava iz Vukovarsko-srijemske županije uz fotografije nas djelatnica u majicama te na ovaj način dajemo podršku svim ženama oboljelima od raka uz poruku: Niste same!“, piše u dirljivoj poruci pristigloj iz grada heroja – Vukovara.

U ime svih žena koje koriste našu uslugu, veliko hvala županu Boži Galiću i svim djelatnicama i djelatnicima županije koji su kupnjom naših „Nisi sama – ideš s nama!“ majica osigurali najmanje 40 povratnih vožnji na kemoterapiju i s kemoterapije.

Nama u Nismo same ovakve humane geste puno znače jer pokazuju da sav rad i trud koji stoji iza organizacije jednog ovakvog projekta nije uzaludan. Divan je osjećaj kada svakodnevno, iz svih krajeva Hrvatske, pristižu poruke ohrabrenja. Doista NISMO SAME.

Uključite se i vi!

Naša humanitarna akcija traje do 28. kolovoza do kada možete donirati kupnjom naših proizvoda https://www.nismosame.com/nasi-proizvodi/ ili samo uplatom na naš humanitarni račun (IBAN: HR5524020061500066693).