Za kraj listopada, mjeseca borbe protiv raka dojke, u suradnji s portalom zadovoljna.hr, i ove smo vam godine pripremili prekrasno iznenađenje.

Prošle je godine vas više od 1000 htjelo naručiti hoodicu koju je oslikala Tisja Kljaković Braić, splitska akademska slikarica, spisateljica i ilustratorica, koja je osvojila hrvatsku javnost svojim prepoznatljivim karikaturama prizora iz bračnog života u kojima na duhovit način opisuje nama tako bliske svakodnevne situacije. Nažalost, nismo mogli udovoljiti svima.

Iz tog je razloga portal zadovoljna.hr i ove godine osigurao 100 komada hoodica/pulovera s ilustracijom Tisje Kljaković Braić i porukom ‘ Jes šta napipa?’ i donirao ih Udruzi Nismo same.

Svoju hoodicu/pulover iz limitirane serije možete naručiti na e-mail info@nismosame.com ili u inbox na našoj FB i Instagram stranici.

Kupnjom hoodice/pulovera po cijeni od 45 eura podržavate naš projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“.

Hoodice s crtežom Tisje Kljaković Braić izrađene su u limitiranoj seriji pa je kupnja moguća samo uz prethodnu narudžbu na e-mail info@nismosame.com ili u inbox na našoj FB i Instagram stranici.

Cijena hoodice ne uključuje i troškove dostave (poštarine).

Sve informacije o proizvodima i veličinama dostupne su na: https://nismosame.com/nasi-proizvodi/

Poruka ‘Jes šta napipa’ ove je godine osim na hoodice aplicirana na visoko kvalitetne pulovere izrađene od  recikliranog pamuka. Nova kolekcija koju je zadovoljna.hr donirala Udruzi Nismo same predstavljena je na Beautyfestu, prvom festivalu ljepote u organizaciji portala.

Više o Beautyfestu pročitajte ovdje: https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/odrzan-beautyfest-u-zagrebu—808219.html?