U 16. humanitarnoj akciji koju je udruga NISMO SAME organizirala pod nazivom „Nije sve crno & bijelo“, u svrhu nastavka projekta besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju, od vaših smo donacija prikupili 9900,19 eura.

Akcija je trajala od 26. rujna do 31. listopada 2023., a organizirali smo je u suradnji s dizajnerom Zoranom Mrvošem koji je za Nismo same osmislio modernu crnu tuniku, nosivu u svim prigodama.

Tunika je predstavljena 26. listopada na modnoj reviji koja je obilježila povratak ovog sjajnog dizajnera na modnu scenu, a u promociju se uključila i pjevačica Mirela Priselac Remi, još jedna velika prijateljica udruge Nismo same.

Materijal za prvih 50 komada tunika Udruzi je donirala tvrtka Tekstilpromet,  a iste su rasprodane u roku od pet dana.

Fotografije: Suzana Arslani 

 

I ove nas je godine u listopadu podržao portal zadovoljna.hr donacijom 100 hoodica i pulovera koje je svojim prepoznatljivim rukopisom oslikala Tisja Kljaković Braić.

Proizvodi s potpisom ove sjajne umjetnice mogli su se naručiti on line, ali i kupiti na štandu koji nam je zadovoljna.hr ustupila u sklopu svog prvog Beauty festa koji je održan 20. listopada  u hotelu Esplanade.

Hvala svima njima što su prepoznali vrijednost projekta i podržali nas.

Hvala i svim dragim donatorima, diljem Hrvatske te u inozemstvu, koji su kupovali naše proizvode i tako osigurali sredstva za nastavak projekta.

Ljudi divni ste, svakom od vas ponaosob od sveg srca hvala na podršci koja nam jako puno znači!

Hvala i onima koji su samo dijelili i lajkali naše statuse i tako širili glas o našoj humanitarnoj akciji i projektu.

Projekt prijevoza žena na kemoterapiju taksijem „Nisi sama – ideš s nama!“ jedan je od najinovativnijih projekata ostvarenih u Hrvatskoj, a Udruga ga kontinuirano provodi više od pet i pol godina, točnije od 18. ožujka 2018. O važnosti usluge besplatnog prijevoza žena na kemoterapiju taksijem govori niz svjedočanstava korisnica te usluge. Većina tih žena ili nema potporu obitelji ili financijsku mogućnost da plati prijevoz, a ponekad, uz svu pomoć obitelji, dođu u situaciju da im nema tko priskočiti u pomoć. Mnoge od njih su istaknule da bi odustale od liječenja da nije bilo usluge prijevoza.

 

 

Usluge projekta “Nisi sama – ideš s nama” samo u 2023. godini koristilo je 283 onkoloških pacijentica za koje smo u razdoblju od 1. siječnja do 31. listopada platili 5005 vožnji na kemoterapiju i zračenje.

Sve žene kojima je potrebna usluga projekta, koji realiziramo u suradnji s Udruženjem Radio Taxi Zagreb, pozivamo da se radnim danom, od ponedjeljka do petka u 15 sati, jave na naš e-mail info@nismosame.com. Za ostvarivanje mogućnosti prijevoza nije potrebno biti članicom naše Udruge.