NISMO SAME zahvaljuju svima koji su prepoznali vrijednost projekta “Nisi sama – ideš s nama!” i podržali nas. Za rujan pripremamo nova iznenađenja. Pratite nas i dalje! 

 

Drage prijateljice i prijatelji NISMO SAME, iza nas je još jedna uspješno provedena humanitarna akcija tijekom koje smo prikupili vrlo vrijednih 59.617,93 kuna, što je dovoljno za pokrivanje troškova oko 470 povratnih vožnji na kemoterapiju.  

Od toga, 3300 kuna prikupljeno je u gotovini i položeno na naš humanitarni račun, 41.150,77 kuna uplaćeno je na donacijski račun, a 15.167,16 kuna izravno na račun Udruge.

NISMO SAME zahvaljuju svima vama koji ste prepoznali vrijednost našeg  projekta i podržali nas bilo novčanom donacijom ili kupnjom majici, tunika i torbi s logom akcije, a koji je s puno ljubavi za naš projekt dizajnirao poznati dizajner Zoran Aragović, vlasnik brenda BiteMyStyle fashion design, kao i ostalih proizvoda koje smo imale u ponudi.

Posebno se zahvaljujemo županu Vukovarsko-srijemske županije, gospodinu Boži Galiću, kao i svim djelatnicama i djelatnicima županije koji su kupnjom naših „Nisi sama – ideš s nama!“ majica osigurali najmanje 40 povratnih vožnji na kemoterapiju i s kemoterapije.

Hvala i Gradskom uredu za socijalnu skrb i osobe s invaliditetom Grada Zagreba koji je gotovo u cijelosti pokrio troškove ove humanitarne akcije. Hvala i našim dragim prijateljicama iz Karibu Kaaawe koje su nas, kao i uvijek do sada, podržale organizacijom prodajne akcije u svom prostoru. 

Pravi hit naše ljetne akcije, koja je trajala od 28. lipnja do 28. kolovoza, bile su torbe i bočice s logom Nismo same.

Drago nam je da vam se svidio naš ljetni asortiman (stvarno se trudimo da svi proizvodi budu kvalitetni i lijepi), a posebno smo ponosne na predivne fotografije koje ste nam slale s godišnjeg odmora. Od sveg vam srca hvala na takvoj podršci!

Hvala i onima koji su samo dijelili i lajkali naše statuse i tako širili glas o našoj akciji i projektu čije je usluge od 14. ožujka 2018. do danas koristilo 176 žena koje se liječe od raka, a u Zagreb na liječenje stižu iz svih krajeva Hrvatske.

 

Dana 7. srpnja uz podršku naših dragih prijateljica iz Karibu Kaaawe organizirale smo prodajnu akciju tijekom koje smo od vaših donacija prikupile 3300 kuna. Hvala svima koji su toga dana posjetili Karibu Kaaawu i donirali za naš projekt. 

 

nismo samePravi hit naše ljetne akcije, koja je trajala od 28. lipnja do 28. kolovoza, bile su torbe i bočice s logom Nismo same. 

 

Naša dodatna zahvala ide Ivani Šoljan, Zrinki Grancarić i Tanji Dunjić koje su tijekom akcije volontirale na našem projektu i pomogle jednoj od korisnica da bez problema i na vrijeme stigne na terapiju te se na isti način poslije terapije vrati svojoj kući.

Za rujan pripremamo nova iznenađenja. 

Pratite nas i dalje! 

Inicijalna sredstva za projekt, koji je temeljem osobnog iskustva liječenja od raka dojke osmislila novinarka Ivana Kalogjera, osigurana su u 2017. godini putem natječaja Zaklade Solidarna i Zaklade Adris, a potom su 2018. održane dvije velike kampanje u kojima je od donacija tvrtki i građana za pokrivanje troškova projekta prikupljeno gotovo 250 tisuća kuna.

Upravo završena humanitarna akcija trajala je od 28. lipnja do 28. kolovoza i bila je treća akcija koju je udruga NISMO SAME organizirala u ovoj godini. Sve akcije organizirane su u cilju prikupljanja dodatnog novca za taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju, a kako se projekt do kojeg nam je iznimno stalo i koji mnogim žena znači život, ne bi prekinuo.