U prostoru udruge Nismo same (Boškovićeva 7B) 19. veljače 2024. održat ćemo još jednu zanimljivu i korisnu radionicu: Kako jesti zdravo, a da nije preskupo.

Vodit će je naša članica, mr. sc. Koraljka Knezić, dipl. ing. preh. tehn.

Često kada se govori i piše o zdravom načinu prehrane smatra se da se radi o skupim namirnicama i još pri tome raznoj hrani kojoj ne prepoznajete ime ni funkciju. Nutricionisti se uglavnom ježe od podjele hrane na zdravu i nezdravu, više govore o dobro balansiranoj cjelovitoj prehrani kojoj trebamo težiti. Pa ako pojedete i koju krafnu usput nije velika stvar.

Na ovoj ćemo radionici pripremiti neka jednostavna jela, izmijeniti iskustva, riješiti pitanja i nedoumice koje imate vezano uz prehranu. Cilj radionice je dati informacije što i kako jesti nakon provedenog liječenja karcinoma dojke, ukloniti stres vezan uz odabir hrane i dati vam smjernice kako isplanirati prehranu s većim razumijevanjem.

I sve to bez stresa uz sitne zalogajčiće.

Početak radionice je u 17.30 sati.

Budući da je broj mjesta ograničen, sudjelovanje na radionici moguće je samo uz prethodnu najavu na e-mail ivana@nismosame.com ili goranka@nismosame.com.

Veselimo se vašem dolasku!