Puno se toga lijepog i važnog za nas žene okupljene u Udruzi Nismo same dogodilo u subotu, 3. rujna, na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića: družile smo se s korisnicama našeg jedinstvenog projekta „Nisi sama – ideš s nama!“, predstavile smo građanima naše projekte s posebnim naglaskom na novi projekt Humanitarni buvljak s poznatima 2022., koji će se održati od 23. do 25. rujna u Areni Zagreb, te od donacija prikupile novih, iznimno vrijednih, 13. 323 kuna za pokrivanje troškova taksi prijevoza na kemoterapiju.

Preračunato u vožnje to je novih najmanje 208 vožnji koje život znače.

A što “Nisi sama – ideš s nama!” znači samim ženama koje upravo prolaze kroz proces liječenja, najbolje je opisala jedna od korisnica. “Nije fora u lovi koju bolesna žena uštedi, već u OSJEĆAJU da u tako teškim trenucima netko misli na tebe”, napisala je.

Hvala svima vama koji ste to prepoznali. I ovog ste puta pokazali da imate veliko srce.

Hvala na podršci Uredu za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, Uredu za udruge Vlade RH, brojnim poznatim osobama koje su se uključile projekt Humanitarni buvljak s poznatima 2022., dragoj Danieli Trbović koja nas je jučer vodila kroz programa, Komunikativnoj agenciji, našim brojnim požrtvovnim volonterkama te medijima.

Ljudi, divni ste!

 

Severina, Luka Modrić, Tarik Filipović i Massimo udružili snage za Humanitarni buvljak!

Na Humanitarnom buvljaku Udruge Nismo same naći će se unikatna haljina dizajnera Zorana Aragovića, majice s potpisom glazbene legende Mate Miše Kovača…

Na Cvjetnom trgu održana humanitarna akcija za potporu ženama oboljelima od raka

IZLOŽBA zanimljivih predmeta koje su donirale poznate osobe i time podržale udrugu i projekt “Nisi sama – ideš s nama” kako bi omogućile dostojanstven odlazak na liječenje kemoterapijom za žene oboljele od raka održana je danas na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

 

 

 

 

Zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet podržao javnozdravstvenu akciju podrške udruzi „Nismo same”

Zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Luka Korlaet pridružio se današnjoj javnozdravstvenoj akciji podrške udruzi „Nismo same”, koja ima za cilj pružiti podršku ženama oboljelima od raka.

https://www.zagreb.info/aktualno/zg-politika/uz-korlaeta-nisu-same-zamjenik-gradonacelnika-podrzao-udrugu-koja-pomaze-zenama-oboljelima-od-raka/449159/

https://sjever.hr/2022/09/04/hvalevrijedna-javnozdravstvena-akcija-u-zagrebu-nisi-sama-ides-s-nama/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hvalevrijedna-javnozdravstvena-akcija-u-zagrebu-nisi-sama-ides-s-nama

https://mojzagreb.info/zagreb/defileom-na-cvjetnom-najavljen-humanitarni-buvljak-s-poznatima-2022