Udruga NISMO SAME poziva vas na ‘zdravu kavu s doktorima’ koja će se održati u ponedjeljak, 21. studenoga, u Velvet Cafeu, Dežmanova 9, u Zagrebu, s početkom u 17 sati.

‘Zdrava kava s doktorima’ namijenjena je ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a ideja je da u neformalnom razgovoru i druženju s liječnicima saznate puno korisnih informacija o tome kako voditi brigu o zdravlju svojih dojki i zdravlju općenito. Govorit ćemo i o važnosti emocionalnih stanja te kako ona mogu utjecati na bolest i borbu s njom.

Naša je udruga ove godine, u sklopu EU projekta koji provodimo pod nazivom „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“, održala ‘zdrave kave s doktorima’ u Sisku, Karlovcu, Vukovaru, Šibeniku, Zaboku, Ludbregu i Slavonskom Brodu, a svi koji su bili na našim ‘kavama’ rekli su da im je to bilo neprocjenjivo iskustvo.

Zagreb nije obuhvaćen Projektom, no kako je sjedište naše udruge u Zagrebu gdje je i puno vas koje pratite naš rad, odlučili smo organizirati ‘zdravu kavu s doktorima’ i u Zagrebu.

S velikim ponosom najavljujemo da su svoj dolazak u Velvet potvrdili:

prim. dr. sc. Paula Podolski, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, voditeljica Odjela za tumore dojke KBC-a Zagreb;

Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore KBC-a Sestara milosrdnica;

prim. dr. sc. Vesna Ramljak, predstojnica Odjela za patologiju i citologiju Klinike za tumore KBC-a Sestara milosrdnica i predsjednica udruge Europa Donna Hrvatska;

Andrej Roth, dr. med., spec. opće i subspec. plastične kirurgije, Klinika za tumore KBC-a Sestara milosrdnica;

dr. sc. Marija Skoko, dr. med., spec. transf. med., Klinika za tumore KBC-a Sestara milosrdnica;

Gordan Crvenković, dr. med., spec. ginekologije i porodništva;

Maja Vukoja, dr. med. spec. psihijatar, Dnevna bolnica za afektivne poremećaje Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb;

Ivona Poljak, psihologinja, Klinika za onkologiju KBC-a Zagreb.

Pridružite nam se. Veselimo se Vašem dolasku!

Udruga NISMO SAME zahvaljuje tvrtki Roche na potpori našoj Inicijativi.