Želite li biti u trendu, obojite kosu u lila boju ili stavite barem jedan lila pramen. Od pastelne lila do jarke ljubičaste ova je boja ultra moderna ove sezone, a pristaje svim dužinama kose. Lila je vrlo praktična budući da pristaje i uz gotovo svaki ten. Za izbor nijanse koja najbolje pristaje vašem tenu najbolje je ipak konzultirati se s frizerom. Stranica colorstyleguide.com objavila je nekoliko prijedloga omiljenih ljubičastih frizura koje će vas učiniti privlačnima.

Kratki lila bob

Kombinirajte dva najpopularnija trenda ove sezone – bob frizuru  i ljubičastu – i dobit ćete unikatnu frizuru. Trendy bob izgleda odlično u kombinaciji s lila bojama.

Suptilni lila pramenovi

Ako niste spremni na veliku promjenu, stavite nekoliko suptilnih ljubičastih pramenova na vrh svoje frizure. Jednostavni ljubičasti pramenovi dat će lila ton cijeloj kosu. Takvu frizuru možete nositi ravnu ili kovrčavu.

Lila valovi

Ova je nijansa ljubičaste za hrabre žene koje žele privući pažnju. Ako čitavu kosu obojite u ovaj ton ljubičaste,  vaša će kosa zablistati pa ljudi neće zamijetiti samo vašu kričavo lila boju već i vaš sjajan izgled.

Lila balayage

Lila balayage je šik i zahtijeva manje posla nego kada vam je cijela kosa obojena u ljubičasto. Ova frizura izgleda super i kada vam naraste izrast. Važno je samo da svoju nijansu održavate sjajnom i svježom koristeći šampone za obojenu kosu.

Smjesa lila boja

Kada se dobro pomiješa više lila boja dobije se najbolji izgled. Kombinacija boja najbolja je za izradu balayagea. S ovakvom ćete bojom sigurno zablistati!