Svaka četvrta žena u Hrvatskoj kojoj je dijagnosticirana zloćudna bolest, boluje od raka dojke. Prema posljednjim podacima, na godinu se otkrije gotovo 3000 slučajeva raka dojke, a umre više od 700 žena. Prepoznavši veličinu toga javnoga zdravstvenog problema, tvrtka Salvus desetu je godinu organizirala dobrotvornu kampanju putem koje je tijekom listopada od svakoga prodanog proizvoda Solgar Skin, Nails and Hair Formula donirala 1 euro udrugama Europa Donna Hrvatska i Nismo same.

 

U sklopu kampanje SNAGA JE U NAMA prikupljeno je 6786 eura od prodaje Solgar Skin, Nails and Hair Formula, a novac je tvrtka Salvus donirala udrugama Europa Donna Hrvatska za psihološku pomoć oboljelima od raka te Nismo same za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju.

 

Ove godine prikupljeno je 6786 eura. Udruga Europa Donna Hrvatska taj će novac iskoristiti za psihološku pomoć oboljelima od raka dojke, a udruga Nismo same za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju.

Zahvaljujući dobrotvornoj kampanji u proteklih devet godina, tvrtka Salvus donirala je više od 61.000 eura za žene oboljele od raka, istaknula je Business unit managerica u tvrtki Salvus dr. med. Svjetlana Benčić Colarić pri uručivanju donacije udrugama.

„Tijekom deset godina dobrotvorne kampanje uvijek nam je bio cilj pomoći ženama oboljelima od raka dojke. Društvo često zanemaruje ozbiljnost bolesti i čini se kao da se to događa nekom drugom. Zato je naša poruka ženama koje su trenutačno u procesu liječenja da se bore, da ne odustaju jer ima nade”, rekla je dr. med. Benčić Colarić.

Prikupljeno više od 61.000 eura donacija u deset godina

Solgar Skin, Nails and Hair Formula sadržava kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, koji pridonose zdravlju kose, kože i noktiju. Vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Cink pridonosi održavanju normalne kose, kože i noktiju. Bakar pridonosi normalnoj pigmentaciji kose i kože.

Važno je držati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.