Pred nama je nova, sedma po redu, humanitarna akcija kojom prikupljamo sredstva za naš projekt taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama. 

Projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ jedinstvena je socijalna usluga koju naša Udruga, jedina u

Hrvatskoj, kontinuirano provodi od ožujka 2018. U sklopu projekta imamo suradnju s taksistima Udruženja Radio Taxi Zagreb koji pod nešto povoljnijim uvjetima na terapije voze naše korisnice.

Troškove projekta na kojem svi volontiramo, a na što smo posebno ponosni, pokrivamo donacijama, uglavnom kroz humanitarne akcije. 

Do sada smo bili podrška za 267 žena oboljelih od raka kojima smo osigurali više od 8000 vožnji na terapije koje znače život. Nažalost, 15 naših korisnica izgubilo je bitku s bolešću pa i ovim putem izražavamo sućut njihovim obiteljima. 

Važnost projekta taksi prijevoza na kemoterapiju dodatno je došla do izražaja izbijanjem epidemije COVID-19, zbog čega oboljele osobe nisu mogle koristiti javni prijevoz, pa se u protekla dva mjeseca značajno povećao i broj žena korisnica naše usluge. 

Podržati nas možete kupnjom nekog od naših proizvoda, od ponedjeljka 25. svibnja do zaključno 31. srpnja 2020. Svi proizvodi mogu se naručiti putem e-maila info@nismosame.com ili na Facebook stranici udruge. 

Donaciju je moguće uplatiti na račun udruge (IBAN: HR5524020061500066693) ili putem barkoda.

 

 

U ponudi imamo majice, tunike (u bijeloj i crnoj boji) s potpisom poznatog modnog dizajnera Zorana Aragović, vlasnika brenda BiteMyStyle fashion design te popularne narukvice koje je po istom dizajnu izradila Lolina kućna manufaktura. 

Uz predivne crne i bijele majice s potpisom Jurja Zigmana sada imamo i majice u roza boji s logom „Nisi sama – ideš s nama!“ koji je za nas izradio dizajner koji je obukao mnoge svjetske face.  Po Zigman dizajnu Lolina kućna manifaktura izradila je ogrlice koje također možete naručiti, same ili u kombinaciji s majicom. 

 

 

Ako nemate svoju Nismo same torbu ili bočicu sada je idealna prilika da je nabavite. 

No to nije sve. 

U pripremi imamo i novu kolekciju, za žene i muškarce, rađenu po dizajnu svjetski poznatog grafitera Slavena Kosanovića Lunara. Kolekcija je inspirirana novim albumom skupine vrsnih glazbenika „The Bonebomb“ na kojem se nalazi i pjesma „You Are Not Alone“ posvećena svim ljudima oboljelima od raka. Cijeli album posvećen je našoj udruzi i također ćete ga moći naručiti i kupiti. 

Više riječi o ovom projektu bit će narednih dana.   

Inicijalna sredstva za projekt prijevoza žena na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“, koji je temeljem osobnog iskustva liječenja od raka dojke osmislila novinarka Ivana Kalogjera, osigurana su u 2017. godini putem natječaja Zaklade Solidarna i Zaklade Adris, a potom je organizirano šest humanitarnih akcija tijekom kojih su projekt donacijama podržale brojne tvrtke i pojedinci. 

Udruga NISMO SAME nedavno je na COVID-19 natječaju „Zeleno svjetlo za one koji pomažu“ OTP banke prepoznata kao udruga prijatelj najugroženijih skupina te nam je dodijeljena donacija u iznosu od 10 000 kuna.