Za kraj listopada, mjeseca borbe protiv raka dojke, u suradnji s portalom zadovoljna.hr, pripremili smo vam jedno prekrasno iznenađenje.

Tisja Kljaković Braić, splitska akademska slikarica, spisateljica i ilustratorica, osvojila je hrvatsku javnost svojim prepoznatljivim karikaturama prizora iz bračnog života u kojima na duhovit način opisuje nama tako bliske svakodnevne situacije.

Njezina suradnja s portalom zadovoljna.hr u listopadu je rezultirala time da je svojim prepoznatljivim rukopisom Tisja oslikala i važnu temu ranog otkrivanja raka dojke, bolesti od koje u Hrvatskoj oboli najveći broj žena.

S ponosom najavljujemo da je od danas u prodaji hoodice s ilustracijom Tisje Kljaković Braić i porukom ‘ Jes šta napipa?’ oslikane i dizajnirane ekskluzivno za Nismo same.

Svoju hoodicu iz limitirane serije od samo 100 komad možete naručiti na e-mail info@nismosame.com ili u inbox na našoj FB i Instagram stranici.

Kupnjom hoodice po cijeni od 260 kuna podržavate naš projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“.

Hoodice s crtežom Tisje Kljaković Braić izrađene su u limitiranoj seriji pa je kupnja moguća samo uz prethodnu narudžbu na e-mail info@nismosame.com ili u inbox na našoj FB i Instagram stranici.

Cijena hoodice ne uključuje i troškove dostave (poštarine).

Broj humanitarnog računa za uplatu je:

IBAN: HR5924020061500122687

Opis plaćanja: donacija

Za uplatu mobilnim bankarstvom

koristite 2D barkod:

 

 

 

 

 

O usluzi „Nisi sama – ideš s nama!“

Istraživanje koje smo proveli pokazalo je da 10 posto žena oboljelih od raka nema izvora prihoda, njih 50 posto tijekom bolesti nema potporu članova obitelji, a svaka četvrta žena nema riješeno pitanje prijevoza na kemoterapiju i povratka s kemoterapije.

Kao odgovor na taj problem prve smo u Hrvatskoj razvile jedinstven projekt nove socijalne usluge „Nisi sama-ideš s nama!“ kojom ženama oboljelima od raka osiguravamo siguran i brz taksi prijevoz na kemoterapiju i s kemoterapije. Na projektu smo uspostavili partnersku suradnju s udruženjem Radio Taxi Zagreb.

Do sada je usluge našeg projekta koristilo 625 žena kojima smo osigurali više od 21.000 za njih besplatnih vožnji na kemoterapiju i zračenje koje su platili naši donatori.

Broj korisnica našeg projekta raste iz dana u dan zbog čega su nam potrebne nove donacije.

Hvala vam što ćete se kupnjom hoodice upisati na listu naših donatora.