U tijeku je naša osma po redu humanitarna akcija za naš projekt taksi prijevoza žena oboljelih od raka na kemoterapiju.

Pozivamo sve građane i tvrtke da nas i ovoga puta podrže donacijama.

Ako ste u potrazi za božićnim poklonima, kupite ih kod nas.

Svaka kuna koju donirate namijenjena je pokrivanju troškova projekta.

Uz naše uobičajene artikle, majice s logom proslavljenih hrvatskih dizajnera, Zorana Aragovića i Jurja Zigmana, te street art umjetnika Slavena Kosanovića Lunara, u prodaji imamo i nove majice s porukom #poštujsisu, a specijalno za ovu akciju dizajnirala ih je mlada likovna umjetnica Diana Zubak.

Uz podršku Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, Udruga je ostvarila i suradnju s ustanovom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, URIHO Zagreb, koja je za ovu akciju kreirala i sašila unikatne spavaćice na kopčanje s logom Udruge.

Takvih spavaćica nema na tržištu, a praktične su za nošenje posebice za žene nakon operacije tumora dojke i rodilje.

Udruga u prodaji ima i niz drugih proizvoda, a sve artikle moguće je naručiti putem e-maila info@nismosame.com ili Facebook stranice Nismo same.

Donaciju je moguće uplatiti na humanitarni račun Udruge IBAN: HR4124020061500084599.

Akcija kojom prikupljamo sredstva za naš projekt taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama je započela 1. prosinca 2020. i trajat će do 26. veljače 2021.

Projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ jedinstvena je socijalna usluga koju naša Udruga, jedina u Hrvatskoj, kontinuirano provodi od ožujka 2018., u suradnji s taksistima Udruženja Radio Taxi Zagreb.

Troškove projekta, na kojem u Udruzi svi volontiramo, pokrivamo donacijama. Do sada smo, zahvaljujući donacijama građana i tvrtki, bili podrška za 324 žene oboljele od raka, a našim smo korisnicama osigurali više od 11 000 vožnji na terapije koje znače život.

Nažalost, 17 korisnica naše usluge izgubilo je bitku s bolešću.

Važnost projekta taksi prijevoza na kemoterapiju dodatno je došla do izražaja izbijanjem epidemije COVID-19 kada imunokompromitiranim osobama nije preporučljivo da za odlazak na terapije koriste javni prijevoz.