Hrabra Dubrovkinja Karla Sentić koja je  za Nismo same napisala svoju dirljivu priču o borbi s rijetkom vrstom tumora utjehu i inspiraciju pronašla je u fotografiji.

“Ovo je jedan dio koji me čini sretnom i htjela sam ga podijeliti s vama. Mali hobi kojim se bavim u slobodno vrijeme. Nadam se da će vam se svidjeti!”, napisala je Karla na Facebook stranici na kojoj možete razgledati njezine fotografije. Motive koje najviše voli fotografirati nalazi u prirodi: voćke u cvatu, suncokret, priroda u jesen…

 

Karla Senitć / Foto: privatna arhiva 

 

“Od malena me zanimala fotografija. Oduvijek sam htjela da mi roditelji kupe fotoaparat, no rekli su da ću ga dobiti tek kada odrastem jer to nije za malu djecu”, govori Karla prisjećajući kako je dok je bila mala uvijek šetala s tatom, a on bi joj pokazivao zanimljive stvari u prirodi.

Njezin je pokojni otac i najzaslužniji za njezinu ljubav prema fotografiji.

“Dok smo šetali, tata i ja zajedno bismo slikali i tako me privukla fotografija. Danas mogu biti zahvalna mome tati što je fotografija postala moja ljubav i strast koja me ispunjava”, govori ova hrabra 18-godišnjakinja koja ovih dana završava srednju školu.

Otkriva kako je vlasnica profesionalnog Canona EOS 750D. Dobila ga je od mame za 18. rođendan.

“Mama je ispunila moju veliku želju. Rekla mi je da sam nakon svega što sam prošla itekako zaslužila fotoaparat”, rekla je Karla.