NISMO SAME

                                     uz potporu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom

                                            u utorak, 17. rujna,  u ZG Forumu, Gajeva 27, od 10,30 do 12 sati.

 

 

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME uključila se u Europski tjedan mobilnosti, manifestaciju koju uz potporu Europske komisije od 16. do 22 rujna tradicionalno organizira i Grad Zagreb.

Koristimo priliku da vam se zahvalimo na velikoj podršci koju ste nam dosad iskazali, te vas pozivamo na okrugli stol o našem projektu „Nisi sama – ideš s nama!“, koji organiziramo uz potporu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a kako bismo ukazali na ovu posebnu vrstu mobilnosti i potrebu za njom.

Na okruglom stolu pridružit će nam se i predstavnica nizozemskog veleposlanstva koja će ispričati kako je ta usluga organizirana u njihovoj zemlji, a čijim smo se primjerom vodili i mi u Udruzi, pri pokretanju ovog projekta.

Uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju i s kemoterapije do sada je koristilo 180 žena oboljelih od raka, koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, a za koje smo donacijama osigurali više od 5000 vožnji.

Svoj dolazak na događaj potvrdili su predstavnici Ministarstva zdravstva, Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskoga sabora, HZZO-a, Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, našeg partnera Udruženja Radio Taxi Zagreb, KBC-a Zagreb, Klinike za tumore, žene korisnice naše usluge, članovi njihovih obitelji i prijatelji.

Pridružite nam se i Vi!