Za sve žene koje su se liječile ili se još uvijek liječe od raka, a dolaze preko Nismo same, program će biti besplatan, a održavat će se svake druge i četvrte srijede u mjesecu. Počinjemo 28. veljače u 16 sati.

 

Iskusne učiteljice yoge Blaženka Sečkar i Žana Barišić Došen iz zagrebačkog DoYoga studia (Strojarska 22, VMD manji neboder, razina -1) osmislile su poseban program Sattva Yoge za sve nas iz Nismo same.  Program se sastoji od 20 minuta laganih yoga vježbi, 15 minuta tehnike disanja, 15 minuta meditacije i opuštanja te 10 minuta čitanja Vedskog Znanja. Za sve žene koje su se liječile ili se još uvijek liječe od raka, a dolaze preko Nismo same, program Sattva Yoge bit će besplatan, a održavat će se svake druge i četvrte srijede u mjesecu. Prvi sat  je 28. veljače u 16 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti u inbox na našoj Facebook stranici ili na naš mail nismosame@gmail.com.

Veselimo se Vašem dolasku.

Kao poticaj dijelimo predivno pismo koje su nam uputile drage Žana i Blaženka.

 

Drage žene u Nismo same!

Kada dođe bolest dogode se mnoge promjene u našem organizmu, mentalnom i emotivnom obrascu, našem okruženju i poretku životnih vrijednosti općenito. Da čovjek ne osjeća usamljenost u trenutku kada oboli, prvo treba biti u dobroj vezi sa samim sobom. Ono što je istina jest da oboljenje postaje buđenje i naša prednost nad svim uspavanim dušama koje život uzimaju zdravo za gotovo, kao što smo ga možda i same znale uzeti. Naša se unutarnja svijest naglo budi i kaže nam „sve ovo nema smisla“. I to je istina. Naglo shvaćamo da je sve o čemu smo razmišljale i što smo planirale manje važno od zdravlja i sreće. Upravo to se nalazi duboko u nama i izvor je snage i ljubavi koja nam je potrebna. Kada dotaknemo taj izvor ne možemo biti same, jer sama ne može biti ona iz koje ljubav izvire i koja je stopljena sa sobom.

U bolesti sve prestaje biti važnije od zdravlja i ozdravljenja.

Ozdravljenje.

Tako snažna riječ.

Što je to što je bolesno i treba ozdraviti? Možda neki organ koji je usporio u savršenoj „mašini“ zvanoj tijelo. Pitanje je „postoji li nešto više od te mašine?“. Treba li to „Nešto“ ozdravljenje?

To „Nešto“ nam daje snagu da idemo dalje, da se borimo, da ustanemo. Baš tome treba dati najveću pažnju. I tu, po nama, dolazi Yoga.

Drage žene, sestre, kolegice… niste same. Ima nas kojima je stalo pokloniti vam svoje vrijeme i ljubav da skupa osnažimo ono „Nešto“ u dubini duše da izdrži sve što izdržati mora i na kraju tog puta pronađe ljepotu koja se pojavi onda kada čovjek pomisli da je došao pred zid. Rodi se onda kao Feniks iz pepela… krilima zamahne ljepši i snažniji, prema vrhu!

Pozivamo vas da svake druge i četvrte srijede u mjesecu dođete na sat osmišljen za članice Inicijative Nismo same, nazvan Sattva yoga. Radit ćemo yogu, opuštajuće i antistresne tehnike disanja, meditaciju i čitati malo Vedskog Znanja. S programom počinjemo četvrte srijede u veljači, 28.2.2018 u 16 sati.

Cijeli taj paketić trajat će sat vremena, a činit će se kao vječnost mira. Program je osmišljen za do 15 polaznica po terminu. Pozivamo Vas da se odazovete.

S ljubavlju,

DoYoga studio