Pozivamo Vas da nam se u petak, 20. studenoga, s početkom u 10 sati, pridružite na Međunarodnoj online konferenciji – ONKOLOŠKI PACIJENTI: „IMAMO LI PRAVO NA RAD?“ – na kojoj ćemo predstaviti rezultate istraživanja o povratku na posao onkoloških bolesnica.

Istraživanje je provela Udruga NISMO SAME u suradnji s doc. dr. sc. Bojanom Knežević, specijalisticom medicine rada, i Ivonom Poljak, mag. psihologije.

Ispitali smo kakva su iskustva bolesnica pri povratku na posao nakon aktivnog onkološkog liječenja, što utječe na povratak na posao te u kojoj su mjeri poslodavci omogućili adekvatnu prilagodbu na rad bolesnicima nakon liječenja.

Pozivamo Vas da nam se u petak, 20. studenoga, s početkom u 10 sati, pridružite na Međunarodnoj online konferenciji – ONKOLOŠKI PACIJENTI: „IMAMO LI PRAVO NA RAD?“ – na kojoj ćemo predstaviti rezultate istraživanja o povratku na posao onkoloških bolesnica. O iskustvima u drugim zemljama govorit će prof. dr. sc. s University of Salford (Velika Britanija) i prof. dr. sc. Adela Elena Popa s Lucian Blaga University of Sibiu (Rumunjska).

Nakon uvodnih izlaganja i svjedočanstva Sonje Grgat, predsjednice Udruge Caspera iz Splita, o tome kako se osjeća pacijent kada tijekom liječenja ostane bez posla, na istu će temu biti održan okrugli stol u čijem će radu uz predstavnike Udruge sudjelovati i predstavnici relevantnih institucija.

Predviđeno trajanje Konferencije je do 12.30 sati.

Konferenciju ćete moći pratiti na Facebook stranici Udruge Nismo same ili putem Zoom aplikacije, na sljedećem linku:

 

Video Conferencing, Web Conferencing, Webinars, Screen Sharing

Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board, conference, huddle, and training rooms, as well as executive offices and classrooms. Founded in 2011, Zoom helps businesses and organizations bring their teams together in a frictionless environment to get more done.

Passcode: streaming