Počela 9. humanitarna akcija za projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju Udruge Nismo same

Započela je 9. po redu humanitarna akcija zagrebačke Udruge Nismo same tijekom koje će se prikupljati donacije za nastavak projekta besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!”. Humanitarnoj akciji svojim se donacijama mogu priključiti svi građani, od 4. lipnja do 6. kolovoza, do kada će biti otvoren humanitarni račun.

Nastavlja se humanitarna akcija ‘Nismo same’ za žene oboljele od raka: Uključili su se poznati dizajneri, a možete i vi!

Započela je deveta po redu humanitarna akcija zagrebačke Udruge Nismo same tijekom koje će se prikupljati donacije za nastavak projekta besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju “Nisi sama – ideš s nama!”. Humanitarnoj akciji svojim se donacijama mogu priključiti svi građani, od 4. lipnja do 6. kolovoza, do kada će biti otvoren humanitarni račun.

Humanitarna akcija za besplatni taksi prijevoz na kemoterapiju

Započela je 9. po redu humanitarna akcija zagrebačke Udruge Nismo same tijekom koje će se prikupljati donacije za nastavak projekta besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju ‘Nisi sama – ideš s nama’. Humanitarnoj akciji svojim se donacijama mogu priključiti svi građani, od 4. lipnja do 6. kolovoza, do kada će biti otvoren humanitarni račun.

 

Pomozimo kupnjom ljetne tunike: udruga Nismo same prikuplja novac za besplatni taksi prijevoz žena na kemoterapiju

Započela je 9. po redu humanitarna akcija udruge Nismo same tijekom koje će se prikupljati donacije za nastavak projekta besplatnog taksi prijevoza bolesnica oboljelih od karcinoma na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!” Svojim se donacijama mogu priključiti svi građani, od 4. lipnja do 6.

Kreće novi ciklus prikupljanja sredstava za akciju Nisi sama – ideš s nama!

rekla je predsjednica Nismo same „Ova je usluga od neopisive važnosti za žene oboljele od raka. Korisnice projekta su žene svih životnih dobi, a osim žena koje žive na području Grada Zagreba (od Brezovice do Sesveta), vozimo i žene iz Velike Gorice, Dubranca, Zaprešića, Jablanovca, Svete Nedjelje i Samobora.

https://www.modni-izazovi.com/dogadaji/item/446-budite-i-vi-dio-predivne-humanitarne-price-u-organizaciji-zagrebacke-udruge-nismo-same

 

http://generacija.hr/solidarnost-na-djelu/nismo-same-prikupljaju-se-donacija-za-nastavak-projekta-besplatnog-taksi-prijevoza-na-kemoterapiju/

 

https://mojzagreb.info/zagreb/po%C4%8Dela-je-9-humanitarna-akcija-za-projekt-besplatnog-taksi-prijevoza-na-kemoterapiju-udruge-nismo-same

 

https://www.cromoda.com/pocela-9-humanitarna-akcija-nismo-same