Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME objavila je u srijedu, 1. prosinca, početak 10. jubilarne humanitarne akcije za inovativni projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“. Humanitarna akcija traje  do 21. siječnja 2022. godine, a prikupljenim sredstvima osigurat ćemo nesmetani nastavak projekta. 

Hvala medijima na potpori!

 

Humanitarna akcija za besplatan taksi prijevoz na kemoterapije ženama oboljelima od raka: Evo kako se uključiti!

U novouređenom prostoru Udruge “Nismo same” održana je press konferencija za veliku 10. humanitarnu akciju kojom se prikupljaju donacijska sredstva za projekt “Nisi sama – ideš s nama!” u sklopu kojeg se omogućava besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

 

Započela je 10. jubilarna humanitarna akcija Udruge ‘Nismo same’

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „Nisi sama – ideš s nama!”. Humanitarna akcija traje od 1. prosinca 2021. do 21. siječnja 2022. godine, a prikupljeni

Predstavljena 10. humanitarna akcija “Nisi sama – ideš s nama”

(Hina/EPA) Udruga Nismo same predstavila je u srijedu 10. humanitarnu akciju za projekt taksi prijevoza “Nisi sama – ideš s nama” namijenjen odlasku na kemoterapiju ženama oboljelima od raka. “Do sada smo bili potpora za 455 žena, kojima smo osigurali više od 16.000 besplatnih taksi vožnji na kemoterapiju”, istaknula je predsjednica udruge Nismo same Ivana Kalogjera na konferenciji za novinare.

Započela je 10. jubilarna humanitarna akcija Udruge „Nismo same” – Sretna mama

Zagreb, 1.12.2021. – Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „Nisi sama – ideš s nama!”. Humanitarna akcija traje od 1. prosinca 2021. do 21. siječnja 2022. godine, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstava za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka …

Ove godine trčimo za Udrugu Nismo Same – Zagrebancija

Danas sam upoznala ženu koja je rak dojke operirala prije 15 godina i još uvijek živi priču o raku. Odlazi na gotovo sva predavanja na temu raka, druži se sa ženama koje su imale isto ili slično iskustvo. I sretna je, – napisala je jedna od članica Udruge Nismo same.

Započela je 10. jubilarna humanitarna akcija Udruge „Nismo same”

Zagreb, 1. prosinca 2021. (GIA) – Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „Nisi sama – ideš s nama!”. Humanitarna akcija traje od 1. prosinca 2021. do 21. siječnja 2022.

 

 

Započela 10. jubilarna humanitarna akcija Udruge „Nismo same” – Prigorski.hr

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „Nisi sama – ideš s nama!”.Humanitarna akcija traje od 1. prosinca 2021. godine do 21. siječnja 2022.

Ova vrijedna akcija ženama oboljelima od raka omogućava besplatan taksi prijevoz na kemoterapije

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „ Nisi sama – ideš s nama! “. Humanitarna akcija traje od 1. prosinca 2021. do 21. siječnja 2022. godine, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstava za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

Humanitarna akcija Udruge ‘Nismo same’ omogućit će besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije – Zagreb.info

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „Nisi sama – ideš s nama!”. Humanitarna akcija traje od 1. prosinca 2021. do 21. siječnja 2022. godine, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstava za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

UDRUGA NISMO SAME Predstavljena 10. humanitarna akcija ‘Nisi sama – ideš s nama’

Do sada smo bili potpora za 455 žena, kojima smo osigurali više od 16.000 besplatnih taksi vožnji na kemoterapiju – istaknula je predsjednica udruge Nismo same Ivana Kalogjera na konferenciji za novinare. Desetom humanitarnom akcijom, koja traje do 21. siječnja 2022.

Započela je 10. jubilarna humanitarna akcija Udruge „Nismo same” | Lika Club

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „Nisi sama – ideš s nama!”. Humanitarna akcija traje od 1. prosinca 2021. do 21. siječnja 2022. godine, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstava za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

 

Započela je 10. jubilarna humanitarna akcija Udruge „Nismo same”

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo same” objavila je početak 10. jubilarne humanitarne akcije za svoj najznačajniji projekt „Nisi sama -…

 

Priključite se humanitarnoj akciji kojoj je cilj omogućiti besplatan taksi ženama na kemoterapiju | Portal Zdravlje

Udruga „Nismo same” pokrenula je novu humanitarnu akciju do 21. siječnja kojom žele prikupiti 400.000 kuna za pomoć ženama oboljelima od raka, a u tom znaku će biti i ovogodišnja utrka Zagreb Advent Run. Udruga je do sada omogućila 16.000 besplatnih taksi vožnji na kemoterapiju za 455 oboljelih žena, istaknula je predsjednica udruge Ivana Kalogjera na predstavljanje nove humanitarne akcije.

 

Predstavljena 10. humanitarna akcija “Nisi sama – ideš s nama” – Civilnodruštvo.hr

Udruga Nismo same predstavila je u srijedu 10. humanitarnu akciju za projekt taksi prijevoza “Nisi sama – ideš s nama” namijenjen odlasku na kemoterapiju ženama oboljelima od raka. “Do sada smo bili potpora za 455 žena, kojima smo osigurali više od 16.000 besplatnih taksi vožnji na kemoterapiju”, istaknula je predsjednica udruge Nismo same Ivana Kalogjera na konferenciji za novinare.