Drage prijateljice i prijatelji NISMO SAME, iza nas je još jedna, sedma po redu, uspješno provedena humanitarna akcija tijekom koje smo za pokrivanje troškova projekta prijevoza žena na kemoterapiju skupili 201.004,41 kuna. 

Od toga, 155.763,71 kuna uplaćeno je na naš humanitarni račun (pri čemu smo imali četiri uplate u eurima u ukupnom iznosu od 105,20 eura), dok je 22.620,35 kuna tijekom trajanja akcije uplaćeno izravno na račun Udruge.

NISMO SAME zahvaljuju svima vama koji ste prepoznali vrijednost našeg projekta i podržali nas bilo novčanom donacijom ili kupnjom majici, tunika, torbi i drugih proizvoda koje su s puno ljubavi za naš projekt dizajnirali, Slaven Kosanović Lunar, Zoran Aragović i Juraj Zigman, kao i ostalih proizvoda koje je Udruga imala u ponudi.

Zaštitni znak ove akcije bila je poruka „You Are Not Alone“ koju je specijalno za tu prigodu dizajnirao Slaven Kosanović Lunar inspiriran pjesmom istoimenog naslova s albuma “Fun(k)house Session“ skupine „The Bonebomb“

Svim članovima benda zahvaljujemo na nesebičnoj podršci koju su nam pružili tijekom kampanje. 

Posebno se zahvaljujemo Nikoli Jerkoviću koji nam je pomogao u osmišljavanju same akcije i Antoniju Jerkoviću čija je tvrtka Destinatio Tokyo izdala album od čije je prodaje sav prihod bio namijenjen našem projektu. 

Iskreno nam je žao što nas je epidemija koronavirusa spriječila u tome da plan protekle humanitarne akcije realiziramo u cijelosti. Tako smo bili prisiljeni odgoditi dva koncerta te prodajnu akciju na 14. festivalu tolerancije. 

Hvala organizatorima Festivala što su prepoznali vrijednost našeg projekta i dali nam za njega podršku te dečkima iz benda koji su unatoč svim otežavajućim okolnostima 29. lipnja na Bundeku održali koncert za našu udrugu. 

 

Zaštitni znak akcije bila je poruka „You Are Not Alone“ koju je specijalno za tu prigodu dizajnirao Slaven Kosanović Lunar inspiriran pjesmom istoimenog naslova s albuma “Fun(k)house Session“ skupine „The Bonebomb“.  (Foto: Suzana Arslani) 

 

Hvala i našim dragim prijateljicama, Ani i Ivani iz Karibu Kaaawe, koje su nas, kao i uvijek do sada, podržale i tijekom ove akcije pa smo u nedjelju 14. lipnja na njihovoj terasi održali prodajnu akciju tijekom koje smo skupili vrijednih 11.420 kuna. Hvala svima koji su se toga dana došli družiti s nama. 

Opet smo bile drage gošće u Karibu Kaaawi gdje smo u samo jednom danu prikupile vrijednih 11.420 kuna

 

Posebna zahvala ide gospođi Meliti Pavlek i Hrvatskoj zajednici županija, tvrtki Heineken,  Hrvatskoj obrtničkoj komori, zaposlenicima tvrtke Roche, županijskim voditeljicama razredne nastave iz Zadarske, Šibensko-kninske županije te grada Splita, Coffee&Cake Zadar i vlasniku Šimi Šokoti, članicama Udruge žena „Sunčice“ iz Trnave, bračnom paru Matulić, vlasnicima OPG-a Matulić na Pašmanu, gospođi Mariji Čaljkušić iz Udruge „Sunce“ u Makarskoj, gospođi Jasmini Šokota Vrhovac, vlasnici kozmetičkog salona Deep Blue u Zadru, zaposlenicima Osnovne škole Garešnica, posebice gospođi Andreji Kovač, gospođi Miladi Sofki i drugim članicama Lige protiv raka Daruvar, gospođi Tini Benja, predsjednici Udruge prijatelji obitelji iz Trilja, gospođi Gordani Štirjan Marković, voditeljici Odjela za palijativnu medicinu i palijativnu skrb Specijalne bolnice za plućne bolesti Rockefellerova i njezinim štićenicima te članicama ženske klape Kandelora.      

 

Članice ženske klape Kandelora za nastup su odabrale naše majice s porukom i sve nas time ganule

 

Zaposlenici Osnovne škole Garešnica i ovoga su nam puta pružili veliku podršku organizirajući u školi svoju malu humanitarnu akciju za naš projekt  

 

Drago nam je da su vam se i ovoga puta svidjeli naši proizvodi (stvarno se trudimo da svi proizvodi budu kvalitetni i lijepi) i veseli nas kad nam napišete da ćete ih s ponosnom nositi. Posebno smo ponosne na predivne fotografije koje ste nam poslali i koje ćemo nastaviti objavljivati na našoj Facebook stranici. 

Ljudi divni ste, svakom od vas ponaosob od sveg srca hvala na takvoj podršci!

Hvala i onima koji su samo dijelili i lajkali naše statuse i tako širili glas o našoj akciji i projektu čije je usluge od 14. ožujka 2018. do danas koristilo 287 žena koje se liječe od raka, a u Zagreb na liječenje stižu iz svih krajeva Hrvatske.

Hvala Matiji Bošnjaku i ostaloj ekipi koja stoji iza osječke tvrtke Play and Cover na profesionalno odrađenom poslu, prije svega na majicama vrhunske kvalitete.

Veliko hvala na podršci i dragim Irini Jurinec i Marini Buklijaš Ćaleta iz tvrtke Sapun koje su idejno osmislile logo naše sedme humanitarne akcije, svim medijima koji su nam dali podršku kao i svim našim divnim volonterima i volonterkama. 

Inicijalna sredstva za projekt, koji je temeljem osobnog iskustva liječenja od raka dojke osmislila novinarka Ivana Kalogjera, osigurana su u 2017. godini putem natječaja Zaklade Solidarna i Zaklade Adris. 

Upravo završena humanitarna akcija trajala je od 25. svibnja do 31. srpnja i bila je sedma po redu akcija koju je udruga NISMO SAME organizirala za pokrivanje troškova projekta „Nisi sama – ideš s nama!“. Sve akcije organizirane su u cilju prikupljanja dodatnog novca za taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju, a kako se projekt do kojeg nam je iznimno stalo i koji mnogim žena znači život, ne bi prekinuo. 

U udruzi smo posebno ponosni na činjenicu da na projektu svi volontiramo. 

Sve žene kojima je potrebna naša usluga taksi prijevoza na kemoterapiju pozivamo da se jave na naš e-mail info@nismosame.com.  Za ostvarivanje prava na uslugu nije potrebno biti članicom naše udruge.