Objavljen je novi portal na kojem se upravo nalazite i nadamo se da ste zadovoljni promjenama koje vidite.

 

Što je novo?

U principu sve. Sa stare stranice preuzeto je 550 objava i one su prilagođene novom sustavu. Kod nove stranice vodili smo računa o tome da bude znatno preglednija i jednostavnija za snalaženje te da se maksimalno skrate koraci potrebni da se pronađe ono što se traži.

 

Struktura

Potpuno je nov način prikaza koji sada ima formu “portala” umjesto prijašnjeg “blog” formata. Osnovna razlika je u količini sadržaja koji se nalazi na jednoj stranici. Sada je to mnogo više i mnogo preglednije.

 

Tražilica

Na prošloj web stranici nije bilo tražilice. Sada smo taj nedostatak ispravili i olakšali vam pronalazak željenog sadržaja.

 

Dinamični izbornik

Osim puno jednostavnije strukture izbornika i prikaza, dodali smo dinamični prikaz objava unutar samog izbornika. Tako smo istaknuli najnovije objave iz svake pojedine kategorije koje se nalaze u određenom padajućem izborniku. Prednost takvog prikaza je lakši pronalazak objava koje korisnika zanimaju iz pojedinih kategorija.

 

Kalendar događanja

Integrirali smo kalendar događanja u kojem će biti prikazana sva događanja vezana uz Nismo same, uz napredne mogućnosti poput podsjetnika, uputa do lokacije, automatskog dodavanja vremena i lokacije događaja u mobilne uređaje.

 

Tko je zaslužan za izradu stranice?

Portal je izradila kreativna agencija Prvi dojam iz Zagreba koja posluje od 2009. godine i od samog početka bavi se izradom web stranica i grafičkim dizajnom. Iskustvo temelji na više od 200 projekata.

 

Ivan Majcen, direktor kreativne agencije Prvi dojam

 

Inspiraciju i energiju za rad crpimo iz ljubavi prema vizualnim komunikacijama i tehnologijama. Stavljamo poseban naglasak na brzinu web stranica i sigurnost te iz tog razloga stranice držimo na vlastitom dedicated serveru koji se nalazi u blizini Jastrebarskog. Trudimo se pratiti najnovije standarde i stalnim edukacijama gurati naše klijente naprijed.

 

Posebna nam je motivacija humanitarni rad, trudimo se pomoći koliko možemo udrugama kojima naš rad može biti od koristi. Iz tog nas je razloga veselilo kada smo dobili priliku pomoći udruzi Nismo same u izradi novog portala. Nadamo se da smo ispunili očekivanja i da će stranica uspješno promovirati rad udruge.

 

Ivan Majcen, direktor