Zbog velikog zanimanja, izložba „Ja sam snaga” Udruge žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same i fotografa Vjekoslava Skledara na putničkom terminalu u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb može se razgledati do 6. studenoga.

Izloženi su portreti deset hrabrih žena oboljelih od raka i suočenih s gubitkom kose tijekom liječenja.

„Društveno odgovorno poslovanje jedan je od temelja poslovanja Međunarodne zračne luke Zagreb.  Zadaća je svih nas aktivno sudjelovati u zajednici i doprinositi njezinom boljitku. Zato smo posebice sretni da smo mogli ugostiti ovu izložbu tijekom cijelog listopada i tako se uključiti u podizanje svijesti javnosti o raku dojke i razbijanje stigme“, rekla je Lidia Capković Martinek, voditeljica službe korporativnih i internih komunikacija Međunarodne zračne luke Zagreb.

A upravom ovom izložbom, kako je rekla na otvorenju Ivana Kalogjera, predsjednica Udruge Nismo same, želi se destigmatizirati onkološke pacijentice i pokazati koliko su snažne u svojoj borbi.

Nismo same zahvaljuju svima koji su dali svoj doprinos da poruka koju šalje ova izložba bude što vidljivija u javnosti. Jako smo ponosne na to izložba putuje dalje, a njezina je sljedeća ‘stanica’ Klinički bolnički centar Zagreb. Pratite nas za više informacija.

Fotografije: Josip Škof i privatni album

 

Hvala medijima na podršci.

 

Izložba ‘Ja sam snaga’ – portreti deset hrabrih žena oboljelih od raka

Može se pogledati do kraja listopada

Brinimo jedna o drugoj! Žena je puno više od frizure…

‘Želimo poslati poruku da je žena lijepa sama po sebi, da je ta ljepota u nama, a ne u našoj kosi’, poručuje predsjednica Udruge Nismo same, Ivana Kalogjera Brkić

Brinimo jedna o drugoj! Žena je puno više od frizure…

Znate li za Samsona, biblijskog junaka kojemu je snaga bila u kosi? Žene o kojima je ovdje riječ, svoju su snagu otkrile kada su kosu izgubile. Uputite li se ovih dana u Međunarodnu zračnu luku Zagreb, dočekat će vas osmijesi na koje nećete moći ostati ravnodušni.

Izložba udruge Nismo same ponovno na velikogoričkom području: Možete je razgledati do kraja listopada u zračnoj luci

Izložba udruge Nismo same ponovno na velikogoričkom području: Možete je razgledati do kraja listopada u zračnoj luci

 

Izložba Udruge “Nismo same” ponovno dolazi na velikogoričko područje, ne propustite otvorenje u zračnoj luci – Kaj ima V’Gradu

Međunarodna zračna luka Zagreb i Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” pozivaju na otvorenje izložbe otvorenje “Ja sam snaga” nagrađivanog fotografa Vjekoslava Skledara koje će se održati u utorak, 3. listopada 2023. u 11.00 sati na putničkom terminalu, 2. kat, prostor ispred VIP salona.

http://generacija.hr/solidarnost-na-djelu/nismo-same-fotografije-i-price-zena-oboljelih-od-raka-u-medunarodnoj-zracnoj-luci-zagreb-do-kraja-listopada/