Porukama potpore javila nam se Ozrenka Kamber, voditeljica meditativnih radionica s anđelima

Piše: Ozrenka Kamber

 

Niste same, sva anđeoska nebeska svjetlosna vojska ljubavi  je s vama. A ja osjećam istinsku, duboku poniznost što imam čast napisati vam ovaj tekst i zapisati moćnu nježnost anđeoske poruke.

S nježnošću u pogledu razmišljam o vama koje svoje bitke vodite u skrovitosti svojih tijela. Razmišljam o riječi… »rak». A znate li da postoje i neke druge riječi, riječi nad svim riječima? Ljubav i život! Ja ću ih pretočiti u izjavu: «Ljubav prema životu jest život sam!»

Buka je u gradu.  Slavi se pomisao na ostvarenje jednog  sna. Radost očekivanih nadanja obasjava nasmijana, raspjevana lica. A ipak… mir je, dubok, iskonski.  Dotiče najskrivenije dijelove mene kao i ovo toplo poštovanje koje me preplavljuje prema svakoj od vas. Niste same, sva anđeoska nebeska svjetlosna vojska ljubavi  je s vama. A ja osjećam istinsku duboku poniznost što imam čast napisati vam ovaj tekst i zapisati moćnu nježnost anđeoske poruke.

Pred mojim očima svjetlost anđela  bljeskovito u moja slova upisuje:

„A što ako vaš život upravo počinje na drukčiji način? A što ako vas vaše biće poziva na istinsko življenje sebe? A što ako je moguće drukčije? A što ako zapravo umiremo onda kada život u kojem jesmo ne živimo?

Nisu vam rekli da smrt ne postoji; da ste vječno biće koje je oduvijek postojalo i koje će zauvijek postojati! Utkajte tu rečenicu u svaki atom svog tijela i svoje hrabre duše!

Moje je lice ozbiljno, anđeli ga polako obojahu blagošću. Zagrljena njihovim krilima krećem u susret mojim i tvojim strahovima. Mojim iracionalnim i tvojim naizgled stvarnim jer svaki je strah zapravo naša projekcija mogućeg lošeg ishoda. A ishodi nas najčešće iznenade i mogu postati magično čarobni ako se otvorimo  beskonačnom polju sjajnih mogućnosti i dopustimo da pohode naše živote.

Ne znam jesu li ti uz paketić zvan «rak» ikada rekli da postoji nebrojeno  mnoštvo golemih paketa iz kojih u svakom trenutku možeš u odaje srca staviti anđeosku pomoć i podršku, čak i u onim trenucima kada se svađaš s Bogom pitajući ga: «Zašto? Što sam ti ja skrivila? Zašto baš ja?»

Baš tada zastani, osluhni to svoje srce kako utiskuje život u tvoje bivanje, zatvori preplašeni pogled i oboji ga hrabrošću i molitvom za anđeoskim zagrljajem podrške. Tvoje je fizičko tijelo dio tvog vječnog duhovnog vibracijskog postojanja. Kada se tvoji načini udalje od poruka tvoje duše, tvoje tijelo obolijeva. Što ako na bol i bolest odlučiš gledati kao na dodir neba koje ti govori: «Vrati se iskonskoj sebi! Ti si moćno biće od izvora stvoreno. Moćna  božanska iskra u tebi sja! Dopusti joj da obasja sve aspekte tvog života.«

Ne znam jesu li ti ikada rekli da postoje Ivane, Ljiljane, Marije, Slavice, Nene… koje osmijehom podrške drugima vraćaju i svoje lelujave živote u ravnotežu, koje hrabro plešu, pjevaju i druže se, uživaju u svakoj sekundi života, zahvalne za svaki darovani trenutak? Ne znam jesu li ti ikada rekli da postoje brojne Anite Moorjani koje svjedoče svoju pobjedu iscjeljenja i šire pozitivnu poruku o mogućnosti iscjeljenja? Da, da, postoje, samo ih potraži i naći ćeš ih. I odluči… odluči svom snagom da želiš živjeti život, ovdje i sada, i odlučuj to u svakom trenutku.

A anđeli će uvijek stajati uz tebe, pretvarajući tvoje suze u smijeh, tvoje strahove u hrabrost, tvoju bol u iscjeljenje, čekajući  da zatražiš njihovu podršku. Ponekad će ti se javiti kao pomoć stranca, ponekad kroz osmijeh medicinske sestre, ponekad kroz stisak ruke liječnika, ponekad kroz knjigu, pjesmu, tekst, ponekad kroz iscjeljujuće suze kojima ispireš svu svoju ranjenu ženstvenost. Vrlo često i kroz zagrljaj bliskog bića.

Neka te svaki fizički zagrljaj zagrli anđeoskim krilima i daruje ti oprost za sve što sebi zamjeraš. Sjeti se – uvijek si činila kako si najbolje znala, i zato ustani, sada, baš sada, načini prvi korak ljubavi prema samoj sebi. Osmjehni se toj divnoj ženi koja jesi upravo ti!

Neka ti anđeoski smijeh ponovo zapjeva pjesmu nebesa i neka se tvoje srce opet nauči radovati životu!