Iskreno dirnuta pričama koje smo do sada objavili na našem portalu i hrabrošću žena koje su prošle težak put izlječenjaprošli nam se mjesec javila Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“, s ponudom da kroz deset mjeseci svaki mjesec jednoj ženi  pokloni tretman trajnog iscrtavanja dlačica obrva.  No, odaziv je bio toliko velik da smo u prvom mjesecu naše nagradne igre dodijelili više od jedne nagrade na čemu od srca zahvaljujemo gospođi Tatjani.

 

Odlučili smo se za akciju u suradnji s portalom Nismo same kako bismo  ženama oboljelima od karcinoma pokazale da stvarno nisu same. Iskreno, nismo očekivale toliki odaziv, tako da je prvotna ideja da svaki mjesec biramo jednu osobu pala u drugi plan. Nismo mogle odabrati samo jednu ženu jer je želja za pomoći nakon objave i komentara bilo toliko da bih najradije svima rekle da dođu, rekla je Tatjana koja je ovim tetmanom prvo razveselila dragu gospođu Zrinku Ulovec koja nam je oduševljena novim obrvama i izgledom napisala: Obrve su suuuper! Prezadovoljna sam!

 

Puna riječi hvale Zrinka je bila i za Paulu, Tatjaninu sestru, koja je zaslužna  za njezin novi izgled. Paula je, kaže, divna, vrijedna, nježna, pažljiva djevojka koja radi s čistim zadovoljstvom!

I mi smo presretne zbog toga što vas je ova akcija toliko razveselila pa s nagradnom igrom idemo dalje!

Dakle, ako ste tijekom kemoterapije izgubili obrve, ili ovim tretmanom želite razveseliti neku vama dragu osobu koja je tužna zbog gubitka obrva, igrajte se s nama.

Napišite nam ispod teksta na našoj FB stranici nešto o sebi i zašto želite ovaj tretman. Možda baš Vi budete sretna dobitnica.

Japansko iscrtavanje obrva tehnika je koja je prvenstveno namijenjena osobama koje su iz različitih razloga (bolest, alopecija, kemoterapija) izgubile svoje prirodne obrve, no mogu je koristiti i oni koji žele lijepe i uredne obrve bez svakodnevnog nanošenja šminke.

Metoda japanskog iscrtavanja obrva spada, naime, u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’) koji obrvama daje prirodan izgled. Rezultat koji se dobije ovom metodom toliko je prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva budući da se svaka dlačica crta upravo tamo gdje nedostaje ona prirodna.

Nažalost, ovoj se metodi ne mogu podvrgnuti osobe koje piju lijekove za razrjeđivanje krvi, trudnice ili dojilje, pa vas molimo da i o tome vodite računa kad za ovaj tretman prijavljujete sebe ili nekog drugog.

Svi se veselimo tome što ćemo već sada u srpnju moći razveseliti jednu ženu  kojoj je ovakva metoda potrebna.

Jer, kako je rekla Tatjana, volimo ljude činiti sretnima!

A sad brzo, predložite za ovaj tretman sebe ili neku sebi dragu osobu. Mi ćemo vas spojiti s  vlasnicom „Tatjaninog studija“ koji djeluje na dvije lokacije (u Dubravi i Gajnicama) i dogovoriti termin i lokaciju na kojoj ćete obaviti tretman. Sretno!  

Pratite i dalje portal Nismo same jer nagrada će biti još.

 

nismo same

Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ s Ivanom Kalogjera, urednicom  portala “Nismo same”

 

nismo same

Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ i Zrinka Ulovec